На «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу

На «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу

28 Квітня 2018
1508
28 Квітня 2018
10:35

На «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу

1508
Нові випуски проекту виходитимуть по п'ятницях. Зйомки проходили в столичному Театрі на Подолі.
На «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу
На «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу

27 квітня «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу. Про це повідомляє прес-служба студії «Квартал 95».

Автор студії Валерій Жидков, він же «Тамбовський вовк», у жанрі стендапу жартував на теми актуальних подій в країні і світі, в культурі, релігії, телебаченні, а також розповідав кумедні випадки про відомих людей і про себе.

«Ідея цього шоу прийшла мені досить давно, як тільки я почав виступати з сольними концертами. Складно міркувати, класичний це буде стендап чи ні, адже цей напрямок в нашій країні ще поки не вивчено, і не такий близький глядачеві, як ті ж скетч-номера. Загальне зі стендапом у нас, як мінімум, те, що я буду стояти під час виступу. Так, це будуть роздуми від першої особи, але це не літературний гумор або розповіді в різних образах», - зазначає Валерій Жидков.

«У першому випуску я поміркую про наше телебачення. Це досить провокаційна історія, адже в рамках телевізійної програми я буду говорити саме про те, що дивитися телевізор загалом не дуже добре. А друга програма присвячена темі сексу. Взагалі, для мене важливим є той факт, що теми, які я буду піднімати, цікаві мені саме сьогодні», - додав він.

Нові випуски проекту виходитимуть по п'ятницях. Зйомки проходили в столичному Театрі на Подолі.

Раніше повідомлялося, що на телеканалі ICTV стартує новий сезон «Дизель Шоу».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1508
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду