ZIK повідомив, що Корчинський припинив блокаду каналу

ZIK повідомив, що Корчинський припинив блокаду каналу

5 Квітня 2018
1173
5 Квітня 2018
16:03

ZIK повідомив, що Корчинський припинив блокаду каналу

1173
4 квітня близько 23:00 представники «Братства» Корчинського прибрали наметове містечко, яке вони розгорнули біля каналу ZIK 21 березня у зв'язку з нібито можливими продажем каналу Віктору Медведучуку та зміною інформаційної політики
ZIK повідомив, що Корчинський припинив блокаду каналу
ZIK повідомив, що Корчинський припинив блокаду каналу

Про це канал повідомляє на своєму сайті.

Канал нагадує, що 4 квітня Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики розглянув питання блокади телеканалу ZIK та вирішив взяти під свій контроль ситуацію навколо каналу.

Нагадаємо, 27 березня громадська організація «Національні дружини» повідомила, що бере на себе зобов’язання щодо безпеки телеканалу ZIK. На каналі повідомили, що кілька чоловік з «Національних дружин» уже приступили до охорони телеканалу на громадських засадах.

Наступного дня, 28 березня, партія «Братство» Дмитра Корчинського розпочала пікетування будівлі телеканалу ZIK у зв'язку з нібито можливими продажем каналу Віктору Медведучуку та зміною інформаційної політики. На каналі спростували чутки про продаж і розцінили пікет під телеканалом як тиск на незалежне ЗМІ.

30 березня «Національні дружини» вирішили подвоїти охорону каналу ZIK.

У ніч на 1 квітня на наметове містечко блокадників каналу було здійснено напад. Телеканал ZIK звинуватив владу в провокації стосовно пікетувальників.

4 квітня на черговому засіданні члени Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики розглянути питання про перешкоджання журналістській діяльності телеканалу ZIK. І одноголосно ухвалили рішення взяти цю справу на контроль і звернутися до правоохоронних органів з проханням не зволікати з розслідуванням.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1173
Теги:
Читайте також
29.03.2018 19:30
Тетяна Даниленко
4 076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду