На платформі PenAll за чотири місяці опублікувалися понад 250 авторів із 16 регіонів

На платформі PenAll за чотири місяці опублікувалися понад 250 авторів із 16 регіонів

5 Квітня 2018
1935
5 Квітня 2018
13:54

На платформі PenAll за чотири місяці опублікувалися понад 250 авторів із 16 регіонів

1935
Відколи запрацювала перша платформа публікацій PenAll, на ній знайшли своїх читачів 600 різножанрових матеріалів від понад 250 авторів зі Львівщини, Прикарпаття, Волині, Київщини, Черкащини, Сумщини тощо.
На платформі PenAll за чотири місяці опублікувалися понад 250 авторів із 16 регіонів
На платформі PenAll за чотири місяці опублікувалися понад 250 авторів із 16 регіонів

Про це повідомили «Детектору медіа» засновники PenAll.

Читачі сайту мають змогу поставити оцінки матеріалам, відповідно до яких формується рейтинг авторів. На сьогодні найрейтинговіший автор PenAll – Валерій Помаз, бібліограф із Чернігова, математик за освітою. Перша його публікація на Penall з’явилась торік 22 листопада, сьогодні на платформі уже 40 матеріалів чернігівця. До цього пан Валерій вів свій блог, але по-справжньому велику кількість читачів здобув саме на  Penall.

На платформі публікуються мандрівники, молоді матері, психологи, лікарі, спортивні оглядачі, люди, які захоплюються історією, кулінарією тощо. Тут же вже можна знайти десятки відгуків та рецензій на фільми, книги, концерти, театральні вистави. Для когось PenAll став стартовою платформою, адже саме тут багато авторів вперше опублікували свої матеріали.

«Якщо людина публікує свої матеріали на блозі чи на сторінці у соцмережі, то коло її читачів обмежене підписниками чи френдами. Натомість на PenAll кожен новий матеріал одразу потрапляє на головну сторінку ресурсу в «Останні публікації». Матеріали, яким читачі ставлять високі оцінки, потрапляють у «Топ публікацій» і в «PenAll рекомендує». Щодня сотні відвідувачів сайту можуть почитати вашу публікацію. Посилання на матеріали нових авторів розміщується у публікаціях уже популярних дописувачів. Також найкращі матеріали наша команда поширює через фейсбук-сторінку PenAll й через персональні сторінки в соцмережах членів нашої команди і наших партнерів», – каже засновник PenAll Максим Романюк.

До концепції роботи платформи PenAll входять також майстер-класи, лекції та презентації. Наприкінці березня завершилася перша частина туру, під час якого члени команди PenAll проводили презентації платформи та розповідали потенційним авторам про свій досвід у журналістиці.

Платформу вже представили у вишах Ужгорода, Івано-Франківська, Тернополя, Львова.

Як повідомляв «Детектор медіа», в листопаді 2017 року відкрився стартап PenAll – перша українська платформа публікацій як журналістів-профі, так і новачків. Відтепер кожен, кому є що сказати, має змогу зайти на сайт і додати публікацію, яку також зможуть почитати всі бажаючі. Команда PenAll запланувала чимало навчань та майстер-класів для журналістів-початківців, зустрічей з цікавими людьми тощо.

  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду