Анімаційний серіал «Мама поспішає додому» відібрано для участі у The Financing Forum for Kids Content у Швеції

Анімаційний серіал «Мама поспішає додому» відібрано для участі у The Financing Forum for Kids Content у Швеції

13 Березня 2018
1982
13 Березня 2018
13:37

Анімаційний серіал «Мама поспішає додому» відібрано для участі у The Financing Forum for Kids Content у Швеції

1982
Анімаційний серіал «Мама поспішає додому» виробництва Glowberry (Film.ua Group) став єдиним проектом з України, відібраним для участі в головному скандинавському форумі медіаконтенту для дітей The Financing Forum for Kids Content, який пройде з 13 по 15 березня у місті Мальмо (Швеція).
Анімаційний серіал «Мама поспішає додому» відібрано для участі у The Financing Forum for Kids Content у Швеції
Анімаційний серіал «Мама поспішає додому» відібрано для участі у The Financing Forum for Kids Content у Швеції

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

The Financing Forum for Kids Content об'єднає близько 30 проектів на етапі розробки, які будуть представлені на пітчингу перед понад п’ятдесятьма експертами та лідерами думок, а також перед 150 продюсерами і дистрибуторами цього регіону, йдеться в повідомленні.

Разом із «Мамою» на пітчинг пройшли ще 24 анімаційні команди з усього світу. Учасники з Німеччини, Норвегії, Бельгії, Нідерландів, Швеції, Фінляндії, Польщі, Угорщини, Данії та Ірландії представлять свої проекти на пітчінгових сесіях. Сесія для однієї команди триває 10 хвилин: 5 хвилин виділяють для презентації проекту його продюсерами, ще 5 хвилин – для оцінки експертами. Після пітчингу зацікавлені дистриб'ютори призначать учасникам індивідуальні зустрічі.

«Нас дуже тішить, що проект «Мама поспішає додому» потрапив у фокус уваги скандинавських професіоналів. Минулого року у Швеції вийшла одна з книг Glowberry («Перша подорож» - ред.), і ми сподіваємося, що співпраця з країнами Скандинавії буде тільки розширюватися», – каже директор і креативний продюсер продакшену Glowberry Ольга Черепанова.

Як повідомляв «Детектор медіа», серіал «Мама поспішає додому» розповідає про пригоди родини, яка мешкає у звичайному сучасному місті, але вірить та творить дива як у казковому, так і у реальному світі. Складається серіал із 26 7-хвилинних серій.

Проект цього комедійного пригодницького серіалу став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно.

Режисером є Євген Альохін, авторами  сценарію  –  Ольга Черепанова, Вадим Шинкарьов, Ірина Маламуж, Рахта Макеєнкова і Марія Сидорчук. Продюсує серіал Ольга Черепанова. Сума державної фінансової підтримки становить 7 млн 560 тис. грн.. при загальній вартості виробництва 18 млн 900 тис. грн.

Слоган серіалу: Ніщо не зупинить батьків, які поспішають додому! Всі чари світу на їхньому боці!

Довідка

Український креативний продакшн мультимедійного контенту для дітей Glowberry було засновано в 2009 році. Компанія почала зі створення дитячих ілюстрованих книжок, у 2010 році розробила перший в Україні додаток для iPad, а зараз розробляє дитячий анімаційний серіал «Мама поспішає додому».

«Мама поспішає додому» – серіал, який є продовженням успішного бренду: книга «Мама поспішає додому» вийшла українською мовою в 2010 році та дуже швидко отримала популярність серед дітей і батьків. Інтерактивна версія книги для Android і IOS користується великим успіхом і була завантажена понад 50 000 разів. Книга декілька разів була перевидана в Росії, а цього року була видана і в Китаї.

З 2016 року спільно з українською студією Animagrad йде робота над створенням анімаційного серіалу за мотивами «Мами». У 2017-му проект був відібраний для участі в п'яти ключових івентах світової кіноіндустрії: бізнес-форумі Animation Production Day в Штутгарті, пітчингу СARTOON 360 в Барселоні, пітчингу в рамках головного світового анімаційного фестивалю в Ансі, ко-продакшн форумі в Тулузі і пітчингу на міжнародному анімаційному фестивалі в Оттаві. Ідея серіалу і її візуальне втілення отримало безліч позитивних відгуків від експертів міжнародного кіноринку, а представники західних анімаційних студій зацікавились спільним виробництвом проекту.

Видавництво Glowberry стало частиною групи Film.ua.Group у 2016 році.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1982
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду