Собчак відповила на коментар Клімкіна про «політичну шизофренію»

Собчак відповила на коментар Клімкіна про «політичну шизофренію»

11 Березня 2018
1551
11 Березня 2018
11:49

Собчак відповила на коментар Клімкіна про «політичну шизофренію»

1551
Так висловився міністр закордонних справ України Павло Клімкін щодо намірів Ксенії Собчак відвідати анексований Крим.
Собчак відповила на коментар Клімкіна про «політичну шизофренію»
Собчак відповила на коментар Клімкіна про «політичну шизофренію»

Журналістка, ведуча та кандидатка у президенти Росії Ксенія Собчак відповіла на коментар міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, який назвав її намір поїхати до Криму «політичною шизофренією».

Відповідний пост Ксенії Собчак розміщено на її сторінці в Instagram.

«Дуже не хочеться відповідати вищій посадовій особі суверенної держави в дусі «сам такий». Але замисліться: українська влада перешкодила єдиному російському політикові, який підтримав їхній національний суверенітет, відвідати їхню країну в суворій відповідності з її законами. Тож кому насправді вигідна окупація Криму та війна на Донбасі, хто фактично діє в інтересах Путіна, ДНР і ЛНР? У кого з нас шизофренія?» — написала вона.

Нагадаємо, 6 березня кандидат в президенти Росії від партії «Громадянська ініціатива» Ксенія Собчак повідомила, що направила лист у посольство України в Росії з проханням дозволити їй в’їзд до Криму через територію України.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав намір Ксенії Собчак відвідати анексований Крим «політичною шизофренією».

«Дотримуватися українського законодавства для в’їзду в окупований Крим — це, звісно, позитив. Але законний в’їзд для ведення нелегітимної кампанії до нелегітимних виборів на окупованій території — це точно шизофренія. Звичайно, політична», - написав він у Twitter.

Депутат Держдуми Росії від анексованого РФ Криму Андрій Козенко стверджував, що Ксенія Собчак вже відвідувала півострів після анексії в квітні 2014 року, про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

7 березня стало відомо, що Ксенія Собчак потрапила до бази сайту «Миротворець» через «свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим в квітні 2014 і липні 2014 р. Маніпулювання суспільно-значущою інформацією з метою отримання політичних дивідендів. У 2014 р. виправдовувала російську окупацію АР Крим».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1551
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду