До 31 березня відкрито реєстрацію учасників конкурсу PRESSZVANIE

До 31 березня відкрито реєстрацію учасників конкурсу PRESSZVANIE

4 Березня 2018
1109
4 Березня 2018
10:47

До 31 березня відкрито реєстрацію учасників конкурсу PRESSZVANIE

1109
Подати свої тексти можна на сайті премії в розділі реєстрації.
До 31 березня відкрито реєстрацію учасників конкурсу PRESSZVANIE
До 31 березня відкрито реєстрацію учасників конкурсу PRESSZVANIE

2 березня відкрилася реєстрація учасників і журі в премії PRESSZVANIE. Подача текстів триватиме до 31 березня в розділі реєстрації на сайті премії. Про це повідомляє прес-служба конкурсу.

Наголошується, що подати свої тексти можуть журналісти і редактори ділових, суспільно-політичних і lifestyle ЗМІ України, а також позаштатні журналісти.

Важливими умовами подачі є мова і період публікації: текст повинен бути опублікований в українських або зарубіжних медіа протягом 2017 року на українській або російській мовах. Кожен учасник може зареєструватися максимум в трьох номінаціях.

Подавати один і той же текст в різні номінації не можна.

Зареєструватися в якості журі премії можуть редактори ділових, суспільно-політичних або lifestyle видань, а також галузеві експерти, за винятком PR-менеджерів компаній.

Заповнена анкета учасника надходить адміністратору сайту, який вносить його в списки конкурсантів або членів журі. Після авторизації ім'я учасника відображається в таблицях на сайті премії.

Цього року засновані нові групи номінацій – «Культура» і «Соціум».

Нагадаємо, PRESSZVANIE – щорічний конкурс журналістів, у якому лідери бізнесу і редактори провідних видань оцінюють роботу журналістів і редакторів ділових і суспільно-політичних друкованих, інтернет-видань та інформагентств, а також позаштатних журналістів. Інтерактивне голосування відбувається на сайті конкурсу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1109
Читайте також
17.06.2017 23:32
Галина Петренко
«Детектор медіа»
3 530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду