UATV запустив власний сайт

UATV запустив власний сайт

13 Лютого 2018
3373
13 Лютого 2018
13:47

UATV запустив власний сайт

3373
Офіційний запуск сайту UATV відбувся минулого понеділка, 5 лютого, раніше сайт працював у тестовому режимі. Наразі функціонують три мовні версії - українська, російська, англійська, планується додати арабську та кримськотатарську
UATV запустив власний сайт
UATV запустив власний сайт

Про це генеральна директорка МПІУ UATV Людмила Березовська розповіла в ексклюзивному інтерв’ю ZIKу. 

«Над кожною мовною версією сайту працюють окремі групи людей, і кожна мовна версія сайту орієнтована на інтереси своєї аудиторії. Редакторами кожної мовної версії (саме редакторами, меншою мірою журналістами) є носії мови. Це принципово», - наголосила пані Березовська.

Як було відомо раніше, канал UATV – це частина Мультимедійної платформи іномовлення України, до складу якої входить й інформаційне агентство «Укрінформ». Тривалий час контент каналу містився на сайті «Укрінформу».

За словами Людмили Березовської, партнерство з «Укрінформом» продовжуватиметься.

Як повідомляв «Детектор медіа», генеральна директорка МПІУ UATV Людмила Березовська в інтерв’ю ZIKу також сказала, що супутниковий телеканал UATV не обирає українську діаспору за кордоном як цільову аудиторію.

«Українська діаспора як цільова аудиторія телеканалу іномовлення України – це, певне, якийсь «шлейф», що залишився з часів УТР», - зауважила пані Березовська. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3373
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду