Оргкомітет зимової Олімпіади-2018 покарав агентство Reuters

Оргкомітет зимової Олімпіади-2018 покарав агентство Reuters

29 Січня 2018
1365
29 Січня 2018
17:39

Оргкомітет зимової Олімпіади-2018 покарав агентство Reuters

1365
Агентству Reuters відмовлено в доступі на церемонію відкриття зимових Олімпійських ігор в Пхенчхані (Південна Корея) після того, як воно без дозволу опублікувало кілька фотографій з репетиції.
Оргкомітет зимової Олімпіади-2018 покарав агентство Reuters
Оргкомітет зимової Олімпіади-2018 покарав агентство Reuters

Про це заявив Організаційний комітет зимових Ігор 2018 року у понеділок, повідомляє «Укрінформ» з посиланням на Yonhap.

«Відхилено видачу дозволів для Reuters у поданні інформації та фотографій з церемонії відкриття», - йдеться заяві оргкомітету.

Крім того, МОК скасував медіа-акредитацію фотографа, що представляє Reuters.

Оргкомітет наголосив, що планує «забезпечити суворі покарання для медіакомпаній та їх репортерів», які не дотримуються правил.

Як повідомляється, лондонська медіакомпанія передала декілька фотоматеріалів з недільної репетиції на головному олімпійському стадіоні в Пхенчхані, на яких зафіксовано, як запалюється олімпійський вогонь. Пізніше агентство прибрало світлини після протестів Міжнародного олімпійського комітету та оргкомітету Ігор.

Зимові Олімпійські та Паралімпійські ігри відбудуться у Пхенчхані 9-25 лютого та 9-18 березня відповідно.

Нагадаємо, виконавчий продюсер творчого об’єднання спортивних програм Національної суспільної телерадіокомпанії України Нікіта Хорозов повідомив, що на XXIII Зимові Олімпійські ігри у місто Пхенчхан (Південна Корея) від «UA: Першого» планують відправити до Кореї дві знімальні групи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1365
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду