«Золоту кнопку» YouTube отримав проект телеканалу СТБ «Все буде добре»

«Золоту кнопку» YouTube отримав проект телеканалу СТБ «Все буде добре»

25 Січня 2018
4167
25 Січня 2018
14:07

«Золоту кнопку» YouTube отримав проект телеканалу СТБ «Все буде добре»

4167
Минулого року в проекта телеканалу СТБ «Все буде добре», як і в Нового каналу, з'явився мільйон підписників на YouTube
«Золоту кнопку» YouTube отримав проект телеканалу СТБ «Все буде добре»
«Золоту кнопку» YouTube отримав проект телеканалу СТБ «Все буде добре»

Про це повідомили «Детектору медіа» в прес-службі компанії StarLight Digital.

«Друзі, порадійте разом зі мною! У минулому році одразу два YouTube канали холдингу StarLightMedia здолали одну з найбільш бажаних вершин в світі YouTube - 1 000 000 підписників, - написав на своїй сторінці в Facebook керівник відділу по монетизації контенту на YouTube StarLight Digital Роман Балінський. - Хоч це було і давно, але нагороди ми отримали зараз. Покатавшись по світу якихось 10 місяців, вони у мене в руках! Я з радістю передаю їх на проект «Все буде добре» і на Новий канал. Головна мета попереду, зараз на каналах - близько 1,7 млн ​​передплатників на кожному. Ми разом прагнемо вперед і готуємо місце для діамантової кнопки!».

Нагадаємо, діамантову кнопку дають за досягнення позначки в 10 мільйонів підписників.

«Все буде добре» на YouTube - це перший в Україні канал з ТБ-контентом, який став настільки популярним, йдеться в повідомленні.

«Після отримання срібної кнопки ми дуже сподівалися на те, що візьмемо і золоту. За цей рік було створено багато цікавого контенту, ми розкрили понад 500 нових тим, що допомогло нам наростити аудиторію і завоювати цю нагороду. Попереду новий сезон, який, я впевнена, допоможе нам наблизитися і до діамантової кнопки!» - коментує керівник проекту «Все буде добре» Ольга Недогода.

До слова, у новому сезоні на шоу очікують великі зміни, обіцяють його автори. Прем'єрні випуски «Все буде добре» на YouTube каналі або на сайті - з 5 березня.

Як повідомляв «Детектор медіа», у середу, 24 січня, прес-служба Нового каналу повідомила, що Новий став першим українським телеканалом, який отримав від YouTube «Золоту кнопку». Наразі канал налічує 1,5 млн підписників. 

Фото: StarLight Digital 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4167
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду