У невиході «Українського формату» в ефір немає жодної політики – Василь Голованов

У невиході «Українського формату» в ефір немає жодної політики – Василь Голованов

18 Січня 2018
3293
18 Січня 2018
15:55

У невиході «Українського формату» в ефір немає жодної політики – Василь Голованов

3293
За словами ведучого програми, виконавчого продюсера каналу NewsOne Василя Голованова, поширення «брудних чуток» про невихід «Українського формату» через компромат на власника NewsOne – це спроба «хайпонути» на популярності каналу
У невиході «Українського формату» в ефір немає жодної політики – Василь Голованов
У невиході «Українського формату» в ефір немає жодної політики – Василь Голованов

У середу, 17 січня, глядачі телеканалу NewsOne не побачили в ефірі черговий випуск політичного ток-шоу «Український формат».

Цікаво, що за кілька годин до ефіру відомий в медійних колах своїми певними заявами телеведучий і блогер Олексій Дурнєв повідомив на своїй сторінці в Facebook, що в програмі «Український формат» планувалося обговорювати «серйозний компромат» на власника каналу NewsOne Євгена Мураєва.

«Ребят, вопреки расхожему мнению, что канал Newsone находится на ручном управлении Евгения Мураева сегодня в эфире их главного шоу «Украинский формат» более четверти эфира будет обсуждаться очень серьезный компромат на этого человека. Считаю, что это большой шаг навстречу свободе слова и вдвойне приятно, что именно на этом канале. Сегодня в 20:00.

Upd: эфир отменили(», - написав блогер.

Повідомлення Олексія Дурнєва згодом прокоментував Володимир Горковенко, який є завідувачем відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України (хоча у соцмережах називає себе фрілансером): 

«Ток-шоу «Український формат» не вийшло в ефір каналу NEWSONE TV. Василь Голованов сказав, що «з незалежних від них причин». Правда, вдень Олексій Дурнєв анонсував нечувану свободу слова на телеканалі. Мовляв, в «Українському форматі» буде оприлюднено компромат на власника каналу, яким є нардеп Євген Мураєв. Вочевидь, компромат законсервували і на ньому поставили штемпель «заборонено цензурою власника», - написав Володимир Горковенко.

«Детектор медіа» звернувся за поясненнями до одного з ведучих програми, виконавчого продюсера каналу NewsOne Василя Голованова.  

Пан Голованов назвав чутки щодо зняття програми з ефіру через нібито компромат на Євгена Мураєва «брудними політтехнологіями». За його словами, невихід програми в ефір пов'язаний з організаторськими питаннями.

«Ніякої політики немає, є спроба «хайпонути» на нашому світлому імені, — сказав «ДМ» пан Голованов. – У тому числі й з боку президентської адміністрації, чиїм  співробітником є пан Горковенко, який поширював чутки про політичний підтекст невиходу програми в ефір».

Як повідомляв «Детектор медіа», днями на телеканалі NewsOne повідомили, що не розповсюджували інформацію про так звані «заяви Порошенка» до ФСБ та вимагають від Адміністрації Президента України публічних вибачень.

За повідомленням каналу, в офіційній заяві прес-служби Порошенка йшлося про те, що NewsOne розповсюдив фейкову інформацію про так звані «заяви Порошенка» до спецслужб Російської Федерації.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3293
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду