17 січня – вебінар для регіональних журналістів щодо висвітлення євроінтеграційної тематики

15 Січня 2018
1122
15 Січня 2018
14:30

17 січня – вебінар для регіональних журналістів щодо висвітлення євроінтеграційної тематики

1122
Редактори та журналісти регіональних ЗМІ зможуть дізнатися, як отримати грант Євросоюзу на висвітлення євроінтеграційної тематики
17 січня – вебінар для регіональних журналістів щодо висвітлення євроінтеграційної тематики

Цьому буде присвячено вебінар, який спільно проведуть «Європейська правда» та Інститут економічних досліджень і політичних консультацій. Дві організації реалізують проект «Просування реформ в регіони», який передбачає надання фінансової підтримки медіа та громадським організаціям на реалізацію їхніх євроінтеграційних ініціатив.

Вебінар розпочнеться у середу 17 січня о 10.00. Стежити за ним можна тут, а поставити запитання – на сторінці події у Facebook. 

Фінансований Євросоюзом проект «Просування реформ у регіони» працює вже другий рік. Понад 20 регіональних телекомпаній, газет, радіостанцій та інтернет-медіа отримали від нього гранти на відібрані в результаті конкурсу проекти.

Чергова хвиля подання конкурсних заявок завершиться 22 січня 2018 року, однак незабаром після цього буде оголошено нову хвилю. Загалом конкурс триватиме до кінця вересня 2018 року.

Під час вебінару бажаючі зможуть отримати практичні поради щодо підготовки конкурсних проектів, краще зрозуміти вимоги та очікування з боку грантодавців.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
«Європейська правда»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1122
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду