Речниця Луценка викрила його фейковий аккаунт в Twitter

Речниця Луценка викрила його фейковий аккаунт в Twitter

8 Грудня 2017
1495
8 Грудня 2017
14:37

Речниця Луценка викрила його фейковий аккаунт в Twitter

1495
Генеральний прокурор України Юрій Луценко не має аккаунту у соцмережі Twitter, стверджує його прес-секретар Лариса Сарган.
Речниця Луценка викрила його фейковий аккаунт в Twitter
Речниця Луценка викрила його фейковий аккаунт в Twitter

Про це пані Сарган написала на своїй сторінці в Facebook.

«Ну що, нічого не змінюється. Все по колу...

Нові фейкові політики - старі фейкові методи боротьби проти опонентів використовують, - зауважила речниця генпрокурора. - Офіційно заявляю: у Юрія Луценка немає аккаунта у твіттері. І все, що вам може трапитися у морі інтернету - банальна брехня.

Наприклад, таке. Так бігом робили «аккаунт», що полінувалися навіть свіже фото підібрати, ледарі.

*І хоч би новин докидали, а то все про Міхо да про Міхо...)»

Як повідомлялося, соціальна мережа Twitter вже назвала пости, які отримали найбільше поширень та уподобань у 2017 році. Найбільше поширень за рік отримав пост 17-річного хлопця з американського штату Невада Картера Вілкерсона. Він запитав американську мережу фастфуд-ресторанів Wendy's, скільки ретвітів йому треба набрати, аби впродовж року безкоштовно отримувати там курячі нагетси. Компанія відповіла, що 18 мільйонів. Поки що твіт, поширений у квітні, має понад 3 мільйони репостів.

Фото: iPress.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1495
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду