Активісти назвали умови зняття блокади NewsOne

Активісти назвали умови зняття блокади NewsOne

4 Грудня 2017
2294
4 Грудня 2017
09:49

Активісти назвали умови зняття блокади NewsOne

2294
Активісти, які заблокували 3 грудня один з в'їздів в офіс телеканалу NewsOne у Києві, пообіцяли зняти блокаду після виконання ряду вимог
Активісти назвали умови зняття блокади NewsOne
Активісти назвали умови зняття блокади NewsOne

Про це пише ZN.ua.

Учасники блокування заявили, що власник телеканалу, позафракційний народний депутат Євген Мураєв повинен «покаятися за сепаратистські висловлювання». Також вони вимагають звільнити «найватніших» ведучих і змінити редакційну політику каналу з «ватної прокремлівської» на «патріотичну проукраїнську».

«До тих пір, поки цього не відбудеться, наша мирна акція продовжуватиметься», – заявив активіст Олексій Середюк, додавши, що канал блокують ветерани АТО і представники різних громадських організацій.

Зазначимо, власник каналу пан Мураєв свою позицію щодо блокування NewsOne опублікував у Facebook.

Як відомо, 3 грудня телеканал NewsOne заявив, що невідомі розвантажили мішки біля офісу каналу у Києві й почали ними блокувати в’їзд до каналу. Такі дії невідомих телеканал пов’язує із трансляцією маршу за так званий «народний імпічмент» президента України Петра Порошенка.

Згодом активісти заявили, що їх не влаштовують висловлювання народного депутата, власника телеканалу Євгена Мураєва і політика каналу та наголосили, що акція має мирних характер.

Раніше у прямому ефірі політичного ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne нардеп Євген Мураєв, який є власником каналу, відповідаючи на запитання колеги по Верховній Раді Світлани Заліщук про події Революції Гідності, назвав їх «державним переворотом».

Один із активістів заявив, що вони очікують, що власник каналу Євген Мураєв, який у прямому ефірі політичного ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne назвав «державним переворотом» події Революції Гідності, «вибачиться перед героями Небесної Сотні».

Пізніше до каналу NewsOne виїхала оперативно-слідча група.

Фото: скріншот відео каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2294
Читайте також
30.11.2017 17:28
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду