У Києві стартувала XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017»

У Києві стартувала XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017»

28 Жовтня 2017
1619
28 Жовтня 2017
12:01

У Києві стартувала XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017»

1619
27 жовтня у Київській міській галереї «Лавра» відкрилася XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017», що триватиме до 5 листопада.
У Києві стартувала XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017»
У Києві стартувала XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017»

Про це повідомляє «Укрінформ». 

«Багато фото, що показують силу духу людей, які були на фронті, поранені, але можуть дати приклад всім нам. І кожен з нас  відчуває ще більше бажання бути разом і підтримувати один одного. Мені здається, це  є найперший ціннісний результат, який кожен  може винести з цієї виставки - не відгороджуватися... Цього року ми говоримо про здатність творити нове», - сказала на відкритті виставки головна редакторка газети «День» Лариса Івшина.

Загалом на конкурс було подано біля 3000 фотографій як від професійних фотографів, так і від аматорів зі всієї України. 

На виставці в галереї «Лавра» експонуються 350 робіт. Серед номінацій – «Український світ», «Політика», «Фото з історією» та «Світ очима дітей». Після заверешення виставки, за словами Лариси Івшиної, пройдуть партнерські фотовиставки в різних містах країни. 

До 5 листопада кожен з відвідувачів виставки в столиці зможе проголосувати за ту світлину, яка його найбільше вразить. За підсумками цього голосування буде визначено переможеця глядацьких симпатій Києва.

Нагадаємо, флешмоб #PuberMe, який ініціювали американський телеведучий Стівен Колберт (Stephen Colbert) і актор Нік Крол (Nick Kroll), допоміг зібрати 1 мільйон доларів на допомогу постраждалим від урагану в Пуерто-Рико.

В рамках акції Колберт і Крол запропонували знаменитостям опублікувати в Twitter свої підліткові фотографії із хештегами #PuberMe та #PuertoRicoRelief. За кожен викладений знімок фонд AmeriCone Dream, заснований Колбертом, пообіцяв надати 1 тисячу доларів на відновлення острова, постраждалого від урагану Марія.

Усього за тиждень у флешмобі взяли участь більше 200 акторів, музикантів, телеведучих та інших селебріті. Це зокрема Різ Уізерспун, Арнольд Шварценеггер, Кейт Бекінсейл, Сет Роген, Білл Клінтон, Джозеф Гордон-Левітт, Джиммі Феллон і Ребекка Холл.

Фото: газета «День» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду