До Дня захисника України Мінінформполітики підготувало ролики на підтримку українських вояків (ВІДЕО)

14 Жовтня 2017
2830
14 Жовтня 2017
10:02

До Дня захисника України Мінінформполітики підготувало ролики на підтримку українських вояків (ВІДЕО)

2830
До Дня захисника України, який відзначається сьогодні, 14 жовтня, на замовлення Міністерства інформаційної політики були підготовлені ролики соціальної реклами «Завжди на захисті».
До Дня захисника України Мінінформполітики підготувало ролики на підтримку українських вояків (ВІДЕО)

Ролики розміщені на YouTube-каналі міністерства.

Герої роликів соціальної реклами - українські військові, які служать у зоні АТО і тимчасово повернулися із зони бойових дій до мирного життя. Вояки показані очима їх дітей.

14 жовтня в Україні святкують одразу три свята: День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та і 75-ту річницю створення УПА. 14 жовтня увійшло до українського календаря як День захисника України із 2014-го року. Водночас указ, що встановлював Днем захисника Вітчизни 23 лютого, визнали таким, що втратив чинність.

Нагадаємо, 20-23 жовтня 2017 року у Києві Інститут масової інформації (ІМІ) за ініціативи Міністерства інформаційної політики, за підтримки проекту Ради Європи «Зміцнення свободи медіа і створення системи Суспільного мовлення в Україні» проводить 4-денний тренінг з безпеки для журналістів та журналісток, які висвітлюють події в зоні АТО.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду