ГО «Детектор медіа» оновила свій сайт «Відеотека»

ГО «Детектор медіа» оновила свій сайт «Відеотека»

9 Жовтня 2017
1100
9 Жовтня 2017
19:42

ГО «Детектор медіа» оновила свій сайт «Відеотека»

1100
Мультимедійний проект ГО «Детектор медіа» «Відеотека» розпочав роботу в оновленому вигляді.
ГО «Детектор медіа» оновила свій сайт «Відеотека»
ГО «Детектор медіа» оновила свій сайт «Відеотека»

Розробку модернізованої версії сайту (http://video.detector.media/) реалізувала агенція Yedynka DGTL на замовлення «Детектора медіа» за фінансової підтримки Королівства Нідерландів у рамках проекту «Європейське партнерство Matra».

Нагадаємо, «Відеотека» (попередню версію сайту можна знайти тут) з’явилась у 2010 році завдяки грантовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження». Проект стартував зі створення циклу майстер-класів за участі професіоналів медіасфери — журналістів, операторів, редакторів, ведучих, режисерів, медійних юристів.

На оновленій «Відеотеці», як і раніше, будуть публікуватися репортажі з важливих для ЗМІ подій, інтерв’ю із різними діячами ЗМІ, громадськими активістами, лекції та майстер-класи медіафахівців, блоги та ін. Крім цього, відтепер «Відеотека» поповнилася двома новими розділами — «Онлайн-курси» та «Спецпроекти». У цих розділах ми пропонуємо нашій аудиторії мультимедійні проекти «Детектора медіа», зокрема лонгріди й освітні курси. Наразі name="_GoBack">на сайті у вільному доступі розміщено онлайн-курс із новинної грамотності, мета якого — сприяти підвищенню рівня медіаграмотності серед населення в умовах воєнного конфлікту. Також найближчим часом на сайті «Відеотека» з’явиться освітній курс із теорії та практики журналістських розслідувань.

Керівником проекту «Відеотека» є журналіст та редактор Марина Баранівська, разом із нею над створенням відеоконтенту працюватиме журналіст-відеограф Олексій Темченко.

Нагадаємо також, що нещодавно ГО «Детектор медіа» представила безкоштовний онлайн-курс «Новинна грамотність». Відомі журналісти та редактори на конкретних кейсах пояснюють стандарти журналістики. Курс стане в нагоді усім, кому цікава тема медіа. Онлайн-курс можна знайти за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1100
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду