Нацрада змінила частоту мультиплексу «Зеонбуду» в Бахмутівці

Нацрада змінила частоту мультиплексу «Зеонбуду» в Бахмутівці

9 Жовтня 2017
1330
9 Жовтня 2017
19:10

Нацрада змінила частоту мультиплексу «Зеонбуду» в Бахмутівці

1330
5 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення змінила частоту в Бахмутівці, на якій має тимчасовий дозвіл на мовлення мультиплексу МХ-1 з восьми телеканалів провайдер цифрового телебачення «Зеонбуд».
Нацрада змінила частоту мультиплексу «Зеонбуду» в Бахмутівці
Нацрада змінила частоту мультиплексу «Зеонбуду» в Бахмутівці

Замість 34 ТВК мультиплекс мовитиме на 23 ТВК. Змінити частоту порадив «Український державний центр радіочастот», який звернувся з відповідними листами до Нацради.

Окрім цього, Нацрада вирішили видати дозволи на тимчасове цифрове телевізійне мовлення на цій частоті не лише провайдеру «Зеонбуду», а й телеканалам з мультиплексу МХ-1. Телеканали мали звернутися до Нацради з відповідними листами. Поки що з восьми телеканалів до Нацради звернулися тільки три: «UA: Перший», «1+1» та «Україна», їм усім видано дозволи. Нацрада очікує звернень від решти п’яти телеканалів з мультиплексу: «Інтер», НТН, К1, ICTV, «Enter фільм».

Нагадаємо, до Дня Незалежності в селі Бахмутівка Новоайдарського району Луганської області було відкрито нову 134-метрову телевежу, з якої розпочали мовлення 12 цифрових телеканалів (DVB-T2), 2 аналогових телеканали і чотири радіостанції:

- 34 ТВК (замінено на 23 ТВК) у мультиплексі МХ-1 «Зеонбуду»: «Інтер», «Україна», «1+1», НТН, К1, «UA: Перший», ICTV, «Enter фільм»;

- 40 ТВК у локальному мультиплексі: ЛОТ, «ПравдаТУТ», 5 канал і Прямий канал;

- 36 ТВК в аналоговому форматі – «UA: Перший»;

- 21 ТВК в аналоговому форматі – ЛОТ;

- 92,4 МГц – «Українське радіо»;

- 96,2 МГц – «Країна ФМ»;

- 103,6 МГц – «Пульс»;

- 107,9 МГц – «Русское радио».

Радіус дії передавачів станції становить 60 км та забезпечує українським телерадіомовленням населені пункти Новоайдарського, Станично-Луганського, Попаснянського районів, а також Луганська, Голубівки, Кадіївки, Алчевська, Брянки, Первомайська, Слов'яносербського району, частково – Перевальського і Лутугинського районів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1330
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду