Сумського журналіста не допустили на зустріч з Аваковим

Сумського журналіста не допустили на зустріч з Аваковим

5 Жовтня 2017
1322
5 Жовтня 2017
15:34

Сумського журналіста не допустили на зустріч з Аваковим

1322
Позаштатному кореспонденту газети «Сумщина» Сергію Супруну було відмовлено у акредитації на заходи за участі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова
Сумського журналіста не допустили на зустріч з Аваковим
Сумського журналіста не допустили на зустріч з Аваковим

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на головного редактора газети Сергія Моша.

За словами головреда, заявку на акредитацію було відправлено завчасно, і жодних запитань щодо представника газети у прес-служби не виникло.

Як пише ІМІ, увечері напередодні візиту (відбувся 3 жовтня – ред.) журналісту почали дзвонити з Головного управління Національної поліції і рекомендували не відвідувати заходи за участі міністра. А в день візиту виявилося, що пан Супрун відсутній у списках акредитації на відкриття сервісного центру МВС, яке відвідав міністр.

ІМІ також повідомляє, що журналіст Супрун, окрім того, що входить до редакційної колегії газети «Сумщина», є керівником сумського осередку «Правого сектора». Саме з цим фактом він пов’язує свій недопуск до зустрічі з міністром, повідомив ІМІ пан Супрун.

Зазначимо, 16 травня під час пленарного засідання Конотопської міської ради (Сумська область) позаштатній кореспондентці газети «Сумщина» Інні Панченко облили фарбою обличчя.

Нагададаємо, з початку року ІМІ зафіксував 206 порушень свободи слова.

На фото - Арсен Аваков

Фото: УНІАН

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1322
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду