«Українська правда» продала Champion.com.ua

«Українська правда» продала Champion.com.ua

2 Жовтня 2017
8108
2 Жовтня 2017
16:07

«Українська правда» продала Champion.com.ua

8108
Новий власник обіцяє зробити класну нову версію сайту і просить допомоги друзів і уболівальників.
«Українська правда» продала Champion.com.ua
«Українська правда» продала Champion.com.ua

«Українська правда» уклала угоду про продаж сайту Champion.com.ua з відомим спортивним журналістом Дмитром Копієм.

Про це повідомляється на сторінці УП у Facebook.

«Один із найстаріших спортивних сайтів України Champion.com.ua отримає друге дихання з новим власником», - йдеться у повідомленні.

«Я не можу допустити, щоб перший та єдиний україномовний спортивний проект Чемпіон закрився, - цитує УП слова Дмитра Копія. - Ми - українці - повинні його врятувати. Я зробив для цього перший крок. Але без вашої підтримки я не впораюсь, бо краще це робити разом. Приєднуйтесь

«Команда Української правди дуже щаслива, що сайт Чемпіон отримає друге життя із новим лідером. Ми впевнені, що Дмитро зробить проект успішнішим та цікавішим для читачів», - вважає головний редактор УП Севгіль Мусаєва.

«Українська правда» побажала новій команді «тримати марку якості та втілити всі задумки щодо оновлення й розвитку сайту, який 17 років поспіль інформував наших читачів про найцікавіші події українського й міжнародного спорту».

«І хороші новини на сьогодні - ми продали Чемпіон хорошій людині, тож у проекту тепер почнеться нове життя», - написала Севгіль Мусаєва на своїй сторінці у Facebook.

Новий власник сайту прагне заручитися підтримкою і допомогою всіх, кому небайдужа доля Чемпіону.

«Я можу зробити нову версію сайту дуже класною, бо маю великий та успішний досвід в цьому питанні, - заявив Дмитро Копій. - Але сайт справді стане успішним, лише якщо ви кожного дня будете заходити на Champion.com.ua, брати участь у обговореннях під новинами, ділитися нашими новинами в соціальних мережах та пересилати посилання на новини сайту своїм друзям

Пан Копій також повідомив, що «з технічної точки зору сайт занадто застарів і потребує повного оновлення програмного забезпечення. Команда сайту розбіглася майже повністю – залишився лише один редактор…»

«Але вже незабаром Champion.com.ua отримає нову команду, нову редакційну політику, новий сучасний вигляд та обов’язково сторінки в соціальних мережах!» - оптимістично резюмує він.

Як повідомляв «Детектор медіа», на початку серпня колишній керівник сайту Ярослав Твардовський повідомив на своїй сторінці у Facebook, що 1 серпня спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла «Детектору медіа», чому спортивний сайт Champion.com.ua припинив своє існування.

«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. – Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації…» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8108
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду