Сайт «Факти ICTV» втретє обере найкращого блогера України

Сайт «Факти ICTV» втретє обере найкращого блогера України

2 Жовтня 2017
2634
2 Жовтня 2017
13:30

Сайт «Факти ICTV» втретє обере найкращого блогера України

2634
Новинний сайт «Факти ICTV» запустив проект «Топ-100 блогерів України 2017», у якому українці голосуватимуть за найкращих інтернет-авторів. У рейтингу обиратимуть двох переможців – найкращого автора у категорії «Топ-100 блогерів» і найкращого у «Народному виборі»
Сайт «Факти ICTV» втретє обере найкращого блогера України
Сайт «Факти ICTV» втретє обере найкращого блогера України

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зазначено, що цього року для формування списку авторів-претендентів були залучені минулорічні переможці. «Факти ICTV» опитали 100 осіб та отримали понад 600 імен, з яких і сформували «Топ-100 блогерів 2017».

За повідомленням ICTV, до рейтингу увійшли блогери, яких згадували два і більше разів. Інші автори автоматично увійшли до «Народного вибору», також у цій категорії користувачі можуть самі запропонувати блогера – зробити це можна за посиланням на сайті.

«Ми уже склали рейтинг зі 100 найпопулярніших блогерів України. Перед вами – не вибір редакції «Факти ICTV». Топ-100 2017 року сформовано виключно на основі опитування блогерів, що потрапили до минулорічного рейтингу, – прокоментував головний редактор сайту «Факти ICTV» Ростислав Буняк. – Рейтинг-2017 динамічніший за попередній. Українці мають обрати найкращого блогера країни за 2 місяці, тоді як у 2016-му голосування тривало з квітня по грудень. Впевнений, фінальний результат рейтингу «Фактів», в купі з голосуванням у категорії «Народний вибір», дасть змогу українцям зрозуміти хто є хто в українській блогосфері. Слоган проекту цього року – «Битва за трон». Ми обираємо кращого з кращих, тож боротьба буде запеклою.

Голосування триватиме протягом двох місяців – з 1 жовтня по 30 листопада 2017 року. Із правилами голосування можна ознайомитись на сайті проекту.

Нагадаємо, 2016 року проект «ТОП-100 блогерів» стартував 4 квітня, в Міжнародний день інтернету.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2634
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду