Чергове засідання BRAF відбудеться 30-31 жовтня у Белграді

Чергове засідання BRAF відбудеться 30-31 жовтня у Белграді

2 Жовтня 2017
683
2 Жовтня 2017
11:44

Чергове засідання BRAF відбудеться 30-31 жовтня у Белграді

683
Тема цьогорічного засідання – «Роль засобів масової інформації у часи кризи у протидії тероризму». Планується обговорити нові виклики і загрози в глобальній інформаційній сфері та напрацювати основні підходи, які згодом імплементуватимуться в регуляторну політику країн-учасниць.
Чергове засідання BRAF відбудеться 30-31 жовтня у Белграді
Чергове засідання BRAF відбудеться 30-31 жовтня у Белграді

Підготовчу зустріч до наступного засідання BRAF представники регуляторів медіа країн Причорноморського регіону провели в рамках Міжнародного Стамбульського форуму-ярмарку кіно і телебачення IFTV 2017, який пройшов в Туреччині 28-30  вересня.

Про це повідомляється на сайті Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення. 

У зустрічі взяла участь перший заступник голови Національної ради Ольга Герасим’юк.

Нагадаємо, BRAF – Форум, що об’єднує національні регуляторні органи з питань телерадіомовлення країн Причорноморського регіону. Країнами-засновницями BRAF є Албанія, Вірменія, Азербайджан, Болгарія, Грузія, Греція, Молдова, Румунія, Росія, Сербія, Туреччина і Україна.

До засідання у Белграді національні регулятори готують аналітичні матеріали, що будуть об’єднані в книгу – «Регіональне співробітництво у сфері медіа». Зокрема, у збірці передбачено такі розділи: медіаландшафт у країнах-членах BRAF; перехід від аналогу до цифри; захист дітей (неповнолітніх); нові медіа, їх вплив на сферу і на діяльність національних регуляторних органів; медіаграмотність; мовлення під час виборів; комерційна реклама.

Фото: nrada.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
683
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду