В окупованому Криму російський режисер збирається знімати «Єралаш»

В окупованому Криму російський режисер збирається знімати «Єралаш»

3 Вересня 2017
1116
3 Вересня 2017
17:04

В окупованому Криму російський режисер збирається знімати «Єралаш»

1116
Російський кінорежисер і сценарист, художній керівник дитячого гумористичного кіножурналу «Єралаш» Борис Грачевський не виключив, що «Єралаш» зніматимуть у анексованому Криму.
В окупованому Криму російський режисер збирається знімати «Єралаш»
В окупованому Криму російський режисер збирається знімати «Єралаш»

Про це повідомляє видання «Крим.Реалії».

Борис Грачевський зазначив, що зараз тривають переговори щодо зйомок дитячого гумористичного кіножурналу «Єралаш» на території Криму.

Борис Грачевський взяв участь у відкритті фестивалю дитячого та сімейного кіно «Сонячний острів», який відкрили 2 вересня в Євпаторії. Президент фестивалю, народний артист Росії Дмитро Харатьян розповів, що підготовка до фестивалю тривала три роки.

За інформацією підконтрольного Кремлю міністра культури Криму Аріни Новосельської, на підготовку та проведення фестивалю «Сонячний острів» з бюджету Криму цього року було виділено сім мільйонів рублів (майже три мільйони гривень).

Організаторами фестивалю виступили «Кримський кіномедіацентр» і «Продюсерська компанія Анатолія Воропаєва» (Москва).

Іноземні артисти, приїжджаючи з гастролями до анексованого Росією Криму через закриті Україною пункти пропуску, порушують українське законодавство. Низка артистів, які виступили на анексованій території або висловилися на підтримку російської анексії Криму, втратили можливість виступати на материковій Україні.

В українському МЗС раніше оприлюднили звернення, у якому застерегли іноземних громадян і осіб без громадянства від незаконних поїздок до Криму.

Нагадаємо, керівник Українського культурного центру в анексованому Росією Криму Леонід Кузьмін змушений був залишити півострів після того, як йому надійшли погрози. Напередодні він повідомив про випуск у Криму першого номера видання «Кримський Терен» на українській та російській мові.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду