У Facebook зник пост кримчанки про привітання українців з державними святами

У Facebook зник пост кримчанки про привітання українців з державними святами

24 Серпня 2017
1816
24 Серпня 2017
14:24

У Facebook зник пост кримчанки про привітання українців з державними святами

1816
У Facebook заблоковано і видалено фото українців у синьо-жовтому одязі на набережній Севастополя в анексованому Росією Криму: авторка фото виявила, що пост зник з її сторінки вранці 24 серпня
У Facebook зник пост кримчанки про привітання українців з державними святами
У Facebook зник пост кримчанки про привітання українців з державними святами

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на сторінку у Facebook фотохудожниці Тетяни Москаленко.

«Схоже, когось дуже сильно і в саме серце вразило наше привітання з Днем Прапора і Днем Незалежності! Воно набрало близько тисячі перепостів, понад дві тисячі лайків лише на одній моїй сторінці. Тому сьогодні – або за скаргою, або через якусь атаку на мою сторінку – цей пост було видалено», – написала Тетяна Москаленко.

Про якусь реакцію з боку команди Facebook наразі не відомо.

Як повідомляє «Радіо Свобода», у центрі Севастополя неподалік пляжу «Кришталевий» 27 містян сфотографувалися у синьо-жовтому одязі до Дня національного прапора. Авторка фото – севастопольська фотохудожниця Тетяна Москаленко, яка в 2014 році відмовилася від російського громадянства.

Нагадаємо, 26 січня у Бахчисараї було затримано адвоката Еміля Курбедінова, який захищає кримського журналіста Миколу Семену. В його будинку та офісі провели обшуки. Адвоката звинувачували «у поширенні екстремістських матеріалів» у соцмережі. Згодом його відпуситили та повернули техніку.

21 лютого у Київському райсуді Сімферополя, в окупованому Росією Криму, судили кримчанина Марлена Мустафаєва за публікації у «ВКонтакте» та Facebook у 2014 році.

У березні 2017 року кримськотатарського активіста Ремзі Бекіровазаарештували на три доби за розміщення відео в соціальній мережі в 2009-2010 роках. Його звинувачують у «виробництві та розповсюдженні екстремістських матеріалів».

Кримський адвокат Джеміль Темиш під час засідання організації «Кримська солідарність» 27 травня в Старому Криму закликав місцевих активістом бути пильними в соціальних мережах і «убезпечити себе від непотрібних ризиків»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1816
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга
2408 дн. тому
Хахахха... Вывосали из пальца
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду