Zaxid.net передав поліції відео, зняте після ДТП, учасником якого міг бути власник каналу  ZIК

Zaxid.net передав поліції відео, зняте після ДТП, учасником якого міг бути власник каналу ZIК

21 Серпня 2017
2652
21 Серпня 2017
18:40

Zaxid.net передав поліції відео, зняте після ДТП, учасником якого міг бути власник каналу ZIК

2652
Видання Zaxid.net отримало відео перших хвилин після аварії за участі кортежу власника каналу ZIК Петра Димінського, у якій загинула 31-річна Наталія Тріла, що була за кермом автомобіля Opel Astra. Zaxid.net передав відео з місця ДТП до поліції.
Zaxid.net передав поліції відео, зняте після ДТП, учасником якого міг бути власник каналу  ZIК
Zaxid.net передав поліції відео, зняте після ДТП, учасником якого міг бути власник каналу  ZIК

Про це йдеться у новині на сайті видання.

У розпорядження Zaxid.net потрапив відеозапис резонансної ДТП, яка сталася у п’ятницю, 18 серпня, на трасі Львів-Краковець. Запис зробили очевидці аварії.

На відео видно джип Lexus з кортежу Петра Димінського, у якому їздить його охорона. Також на місці події видно сивого чоловіка у білій сорочці, дуже схожого на 62-річного Петра Димінського. Згодом чоловік у білій сорочці сідає у позашляховик Lexus, що був у кортежі разом з Mercedes S 65 AMG, який і зіткнувся з Opel Astra.

Раніше у поліції заявляли, що слідчі не знайшли свідків, які б бачили на місці події Петра Димінського, а відтак не було підстав, щоб провести його допит на предмет ушкоджень.

Нагадаємо, смертельна ДТП трапилася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня на Львівщині близько 15.10. За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня Наталія Тріла, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП.

19 серпня Галицький районний суд обрав запобіжний захід Андрію Борщу – охоронцю бізнесмена Петра Димінського, за підозрою в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула жінка. Його помістили під варту на два місяці без права внесення застави.

Водночас радник глави МВС України, народний депутат Антон Геращенко («Народний фронт») заявляє, що в разі, якщо слідство встановить провину бізнесмена, одного з власників телеканалу ZIK Петра Димінського в смертельній ДТП у Львівській області, він постане перед судом.

Раніше телеканал ZIK (одна з його юридичних осіб – ТОВ «ТРК “Міст ТБ”») розкрив нових кінцевих бенефіціарних власників: крім Петра Димінського до числа бенефіціарів входять його дочки Анастасія ДимінськаЖанна Димінська і дружина Олена Димінська.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2652
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду