Директором з комунікацій Білого дому тимчасово працюватиме  колишня модель

Директором з комунікацій Білого дому тимчасово працюватиме колишня модель

17 Серпня 2017
1068
17 Серпня 2017
19:38

Директором з комунікацій Білого дому тимчасово працюватиме колишня модель

1068
Вакантний пост директора з комунікацій Білого дому тимчасово займе Хоуп Хікс - давня соратниця президента Дональда Трампа і колишня модель дому моди Ralph Lauren.
Директором з комунікацій Білого дому тимчасово працюватиме  колишня модель
Директором з комунікацій Білого дому тимчасово працюватиме  колишня модель

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на заяву адміністрації Дональда Трампа, передає «Інтерфакс-Україна».

Після того, як у середу, 16 серпня, Білий дім назвав тимчасового директора з комунікацій  Хоуп Хікс, було відзначено, що особа, яка займе цей пост на постійній основі, буде названа «в прийнятні терміни».

Хоуп Хікс - вже четверта людина за сім місяців, який займає пост директора з комунікацій в адміністрації Трампа. Раніше на цьому місці працювали Майк Дубке і Ентоні Скарамуччі (обидва пішли у відставку), і також Шон Спайсер (був тимчасово виконуючим обов'язки).

В ході президентської кампанії Дональда Трампа Хікс відповідала за зв'язки з громадськістю в штабі кандидата від республіканців. До цього Хікс, в минулому у якої - кар'єра моделі Ralph Lauren, працювала директором зі зв'язків з громадськістю в девелоперському і готельному підрозділі Trump Organisation.

Нагадаємо, попередній директор з комунікацій Білого дому, фінансист Ентоні Скарамуччі пропрацював на своїй посаді всього 10 днів. На рішення Дональда Трампа звільнити Ентоні Скарамуччі безпосередньо вплинув Джон Келлі, який нещодавно замінив Райнса ‎Прібеса на посаді голови адміністрації президента США.

За даними ЗМІ, президент звільнив Скарамуччі після того, як він дозволив собі занадто різкі висловлювання на адресу інших працівників. Так, він назвав Райнса ‎Прібеса «параноїком і шизофреніком» та звинуватив його у зливі інформації в медіа. Невдовзі після цього Прібес пішов у відставку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду