В Україні приватизують «Кіностудію імені Довженка»

В Україні приватизують «Кіностудію імені Довженка»

23 Липня 2017
2961
23 Липня 2017
10:05

В Україні приватизують «Кіностудію імені Довженка»

2961
До переліку українських державних підприємств, виставлених для приватизації, потрапили три кіностудії, включаючи «Кіностудію художніх фільмів ім. О.Довженка».
В Україні приватизують «Кіностудію імені Довженка»
В Україні приватизують «Кіностудію імені Довженка»

Про це повідомляє УНН.

До приватизації планується виставити «Національну кіностудію художніх фільмів імені Олександра Довженка», «Українську студію Хронікально-документальних фільмів» та «Українську кіностудію анімаційних фільмів».

У переліку також значаться Національний цирк України і ще 6 вітчизняних цирків, що також будуть приватизовані. Зокрема у цьому переліку є ДП «Національний цирк України», ДП «Харківський державний цирк імені Ф. Д. Яшинова», ДП «Дніпропетровський державний цирк», ДП «Державна циркова компанія України», ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України», ДП «Запорізький державний цирк», ДП «Одеський державний цирк», ДП «Криворізький державний цирк», ДП «Львівський державний цирк».

У переліку об'єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2017–2020 роках, у тому числі тих, що можуть бути приватизовані після внесення змін до актів законодавства/передачі в комунальну власність, вказано 893 підприємства. Серед них, зокрема, і Держспецпідприємство «Укртелефільм».

Нагадаємо, Держкомтелерадіо розробив проект постанови, яка визначає механізм перетворення «Укртелефільму» на публічне акціонерне товариство.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2961
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду