На  каналі «112 Україна» – нова ведуча студії Live

На каналі «112 Україна» – нова ведуча студії Live

14 Липня 2017
8052
14 Липня 2017
15:43

На каналі «112 Україна» – нова ведуча студії Live

8052
З 15 липня Анастасія Медведчук працюватиме ведучою студії Live в ефірі «112 Україна»
На  каналі «112 Україна» – нова ведуча студії Live
На  каналі «112 Україна» – нова ведуча студії Live

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Пані Медведчук працюватиме у вихідні позмінно з 08:00 до 12:00 та з 12:00 до 16:00 в парі з ведучим Вадимом Колодійчуком.

За словами нової ведучої, від нового місця роботи вона очікує вдосконалення професійних навичок і знайомств із цікавими людьми, закоханими у свою роботу: «Завжди хотілося приєднатися до команди найкращих і відчути, як воно працювати в божевільному ритмі, де події відбуваються щохвилини, де життя редакції пульсує в ритмі усього світу!».

У релізі повідомляєтья, що пані Медведчук розпочала свою кар'єру на телебаченні у 2010 році. Зокрема, вона працювала на одному з регіональних телеканалів ведучою, випусковим редактором, а також сценаристом.

 

Нагадаємо, у квітні минулого року телеканал «112 Україна» переформатував свій вечірній ефір, запустивши нову програму «Вечірній прайм».

Нещодавно до команди ведучих «112 Україна» приєдналися Віктор Коломієць та Тетяна Іванська.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8052
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
орк
2110 дн. тому
Симпатичная очень
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду