Оголошено склад журі FIPRESCI ОМКФ-2017

Оголошено склад журі FIPRESCI ОМКФ-2017

1 Липня 2017
1496

Оголошено склад журі FIPRESCI ОМКФ-2017

1496
8-й Одеський міжнародний кінофестиваль оголосив склад журі Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) ОМКФ-2017: Антон Філатов (Україна), Хесус Гонсалес Нотаріо (Іспанія), Ейнар Гульдвог Стаалесен (Норвегія).
Оголошено склад журі FIPRESCI ОМКФ-2017
Оголошено склад журі FIPRESCI ОМКФ-2017

Про це йдеться на сайті кінофестивалю.

Антон Філатов - український кінокритик, журналіст, автор понад тисячі статей про кінематограф, які публікувалися у виданнях «ФрАза», «Дзеркало тижня», oKino.ua і на багатьох інших ресурсах. Філатов є засновником та редактором інтернет-ресурсу CutInsight, а також членом Української Кіноакадемії.

Хесус Гонсалес Нотаріо - іспанський кінокритик, мистецтвознавець, член Каталонської асоціації кінокритиків та кіножурналістів. Постійний учасник програм M1TV і Mataró Ràdio. Хесус Гонсалес Нотаріо є співзасновником кінопроекту Hotel Elèctric, що присвячений просуванню та поширенню кінематографічної культури.

Ейнар Гульдвог Стаалесен - норвезький кінокритик, журналіст та радіоведучий. До листопада минулого року він працював в Норвезькій телерадіомовній корпорації. Крім того, протягом 25 років Ейнар Гульдвог Стаалесен мав авторську щотижневу радіопрограму про кіно на каналі культури NRK P2.

Нагадаємо, окрім журі FIPRESCI програми ОМКФ-2017 оцінюватимуть члени журі Міжнародної конкурсної програми на чолі з Крістіаном Петцольдом, Національної конкурсної програми та Конкурсу європейських документальних фільмів.

Почесним гостем ОМКФ-2017, який відбудеться 14-22 липня, стане польська режисерка, сценаристка, голова правління Європейської кіноакадемії Аґнєшка Холланд.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1496
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду