Нацрада запустила оновлений сайт з новим фукнціоналом

Нацрада запустила оновлений сайт з новим фукнціоналом

20 Червня 2017
3654
20 Червня 2017
12:59

Нацрада запустила оновлений сайт з новим фукнціоналом

3654
19 червня увечері Національна рада з питань телебачення і радіомовлення запустила оновлений сайт.
Нацрада запустила оновлений сайт з новим фукнціоналом
Нацрада запустила оновлений сайт з новим фукнціоналом

Новий сайт доступний за старою адресою: www.nrada.gov.ua.

Веб-ресурс було розроблено web-студією Deco.agency за підтримки міжнародного фонду «Відродження» з метою ширшої реалізації положень щодо відкритості й доступності вітчизняного регуляторного органу у сфері електронних ЗМІ для громадян та покращення комунікації із ліцензіатами, йдеться в повідомленні Нацради.

На головній сторінці сайту – всі розділи, що стосуються діяльності регуляторного органу. Відтепер сайт Нацради має новий функціонал:
• з’явилася можливість подати звернення, запит про доступ до публічної інформації чи записатися на прийом до членів Національної ради та працівників структурних підрозділів;
• працює загальний пошук по сайту за всіма категоріями (рішеннями, реєстру, новинами тощо) за ключовими словами; крім цього пошук працює і в розділах «Рішення Національної ради», «Держреєстр»;
• можливий пошук за населеними пунктами у розділі «Перелік програм УПП»;
• працює калькулятор базового ліцензійного збору (для орієнтовного прорахунку розміру ліцензійного збору);
• докладніше виписано історію Національної ради, її структуру, висвітлено детальні біографії членів Національної ради, розміщено відео з їх участю та публікації у ЗМІ;
• працює пошук у нормативній базі;
• зазначено години прийому членів Національної ради, працівників структурних підрозділів із можливістю записатися на прийом;
• рішення розміщено у форматі ПДФ;
• на головній сторінці можна переглянути інфографіку про важливі рішення, наглядову й регуляторну діяльність органу;
• незабаром стане активним сервіс «Подати інформацію про структуру власності», що дасть змогу ліцензіатам подавати цю інформацію через сайт;
• наявна інформація про конкурси на мовлення на всі роки;
• нова англійська версія сайту (з годинами прийому, інформацією про Національну раду, інфографікою, новинами, нормативною базою).

Однак поки що не всю інформацію зі старого сайту перенесено на новий. «Зазначаємо, що через причини технічного характеру деяка інформація із старого веб-ресурсу на новий буде завантажуватися поступово, це стосується насамперед бази рішень», - йдеться в повідомленні.

На думку Національної ради, новий сайт буде зручним для користувачів, спростить пошук необхідної інформації і стане для суб’єктів господарювання надійним помічником у питаннях ліцензування. Громадяни та громадські організації матимуть змогу звертатися до регуляторного органу у зручній електронній формі.

Член Нацради Сергій Костинський повідомив, що робота над новим сайтом тривала досить довгий час. Курувати процес починала колишня членкиня Нацради Катерина Котенко (Загорій), а завершував – член Нацради Валентин Коваль.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду