Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху і розмістили текст з погрозами

Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху і розмістили текст з погрозами

17 Червня 2017
1872
17 Червня 2017
18:38

Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху і розмістили текст з погрозами

1872
Напередодні Маршу рівності, який відбудеться У Києві в неділю, 18 червня, невідомі зламали сайт українського ЛГБТ-руху upogau.org і погрожують фізичною розправою його учасникам маршу.
Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху і розмістили текст з погрозами
Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху і розмістили текст з погрозами

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Гей-альянс Україна».

Невідомі хакери розмістили на головній сторінці зламаного сайту картинку із зображенням розправи над ЛГБТ-активістами. На задньому плані – прапори ВО «Свобода» і «Правого сектору».

Скріншот зламаної сторінки сайту upogau.org

Вони також розмістили на сторінках сайту погрози на адресу активістів.

«Проведення в Українi різних ЛГБТ-форумів, Маршів рівності, КиївПрайдів та інших заходів гомосексуалістів стане для вас трагічною помилкою. Ніяка удавана підтримка поліції вам не допоможе. Для нас не має труднощів знайти кожного з вас. Вся необхідна інформація про ваших організаторів та лідерів вже є», - цитує «Українська правда» текст погроз.

Станом на 18:36 сайт upogau.org не відкривається.

Нагадаємо, Всеукраїнська благодійна організація «Точка опори» спільно з Інститутом масової інформації (ІМІ) та БФ «Гендер зет» розробили буклет коректної ЛГБТ-термінології «Як писати про ЛГБТ», яким можуть користуватися журналісти, працівники/працівниці медіасфери та SMM-менеджери.

15 листопада 2016 року низка симпатиків ЛГБТКІ-руху (лесбійки, геї, бісексуали, трансґендерні, квір та інтерсексуальні люди) отримали погрози від групи людей, що називають себе членами «Національного спротиву».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1872
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду