Розпочалася прес-конференція Петра Порошенка (ВІДЕО)

Розпочалася прес-конференція Петра Порошенка (ВІДЕО)

14 Травня 2017
3192
14 Травня 2017
15:01

Розпочалася прес-конференція Петра Порошенка (ВІДЕО)

3192
Сьогодні, 14 травня, на прес-конференцію Президента України Петра Порошенка, яка розпочинається о 15.00, акредитувалися майже 200 представників ЗМІ.
Розпочалася прес-конференція Петра Порошенка (ВІДЕО)
Розпочалася прес-конференція Петра Порошенка (ВІДЕО)

Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

Прес-конференція Петра Порошенка для ЗМІ відбувається в Адміністрації Президента України.

Прес-конференція глави держави присвячена Дню Європи й наданню Україні безвізового режиму, але журналісти зможуть поставити питання з різного приводу.

«Про що сьогодні питатимуть журналісти, невідомо. На таку подію акредитувалися понад 190 представників ЗМІ. Прес-конференція триватиме більше двох годин», - повідомляє кореспондент каналу.

При цьому журналіст програми «Схеми» (проект «Радіо Свобода») Михайло Ткач повідомив, що у нього були проблеми щодо присутності на прес-конференції глави держави через те, що він був одягнений у футболку з написом «Хто вбив Павла?», маючи на увазі відсутність результатів розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

«Не пускали на прес-конференцію президента. Сказали було розпорядження не пускати з написами. Після серії дзвінків кервництву – пустили», - написав він у Facebook.

Нагадаємо, прес-конференцію президента України Петра Порошенка, присвячену наданню Україні безвізового режиму з Європейським союзом, будуть повністю транслювати телеканали «112 Україна», NewsOne, ZIK, «Еспресо», а також інтернет-канал «Громадське ТБ».

Окрім того, вступне слово глави держави покажуть «UA:Перший» та обласні філії Національної телекомпанії України.

Остання велика прес-конференція Петра Порошенка для ЗМІ відбулася 3 червня 2016 року в Адміністрації Президента.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3192
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду