Сьогодні в Києві офіційно відкривається «Євробачення-2017»

Сьогодні в Києві офіційно відкривається «Євробачення-2017»

7 Травня 2017
1378
7 Травня 2017
13:51

Сьогодні в Києві офіційно відкривається «Євробачення-2017»

1378
Офіційна церемонія відкриття «Євробачення-2017», якій передуватиме урочиста хода червоною доріжкою делегацій 42 країн-учасниць пісенного конкурсу, відбудеться у Києві сьогодні, 7 травня.
Сьогодні в Києві офіційно відкривається «Євробачення-2017»
Сьогодні в Києві офіційно відкривається «Євробачення-2017»

Церемонія відкриття розпочнеться у Конгресово-виставковому центрі «Парковий» о 20.00, передає «Укрінформ».

Традиційна на «Євробаченні» червона доріжка стартує о 17.00 на площі Конституції перед Маріїнським палацом. Як повідомляли її організатори, червона доріжка буде найдовшою в історії цього пісенного конкурсу - завдовжки 265 метрів. 

Урочисті церемонії, за рішенням режисера-постановника червоної доріжки та офіційної церемонії відкриття конкурсу Сергія Проскурні, вестимуть семеро людей.

Планується, що біля будинку Верховної Ради їх зустрічатимуть національний коментатор «Євробачення-2017» журналістка Тетяна Терехова та легкоатлет, журналіст і теле- та радіоведучий Слава Варда.

Напроти Маріїнського палацу конкурсантів вітатимуть троє ведучих - український співак, телеведучий, шоумен та продюсер Андрій Кіше, українська модель нігерійського походження Емі Грейс, а також модель і співачка Нейба Траоре. Тут заплановані також зустрічі гостей із журналістами.

На останньому етапі червоної доріжки - поблизу оглядового майданчика - відбудеться зустріч співаків із міжнародною фан-групою. Це гості з різних країн, що подорожують світом за «Євробаченням». Ведучими тут будуть актриса, радіоведуча Анна Буткевич та шоумен, телеведучий, актор Андрій Джеджула.

Пройшовши червоною доріжкою, делегації вирушать до КВЦ «Парковий», де нині розмістилася одна з трьох офіційних локацій конкурсу - Євроклуб. Там представники всіх країн-учасниць цього міжнародного конкурсу піднімуть свої прапори, після чого й розпочнеться урочисте відкриття «Євробачення-2017».

Режисер та ведучі запевнили, що і червона доріжка, й офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу будуть яскравими. Мова - англійська, для українських телеглядачів переклад здійснюватиме відомий український радіо- і телеведучий, конферансьє, генеральний продюсер національної музичної премії YUNA Павло Шилько, відомий як DJ Паша.

Водночас, сайт МВС повідомляє, що у зв’язку з відкриттям  пісенного конкурсу «Євробачення-2017» у столиці з 24:00 6 травня введено тимчасове обмеження руху для транспортних засобів і пішоходів у центральній частині міста.

Нагадаємо, півфінали 62-го пісенного конкурсу «Євробачення»  відбудуться 9 та 11 травня у Києві. Фінал «Євробачення» – 13 травня. Україну на пісенному конкурсі в цьому році представить гурт O.Torvald, який виступить у фіналі під номером 22.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1378
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду