Порошенка просять заборонити «Яндекс»

Порошенка просять заборонити «Яндекс»

29 Квітня 2017
2520
29 Квітня 2017
17:42

Порошенка просять заборонити «Яндекс»

2520
Президента України Петра Порошенка закликають заборонити діяльність компанії «Яндекс» в Україні.
Порошенка просять заборонити «Яндекс»
Порошенка просять заборонити «Яндекс»

Петицію із таким закликом було зареєстровано на порталі електронних петицій за №22/036139-еп.

«Заборонити діяльність компанії "Яндекс" в Україні і накласти відповідні санкції на неї в інтересах національної безпеки та оборони. Вищезгадана компанія здійснює експансію в Україні і фінансується російським капіталом, що становить загрозу національній безпеці», - йдеться в документі.

Петиція була зареєстрована 28 квітня і наразі набрала 63 голоси із 25 000 необхідних. Петиція зможи набирати голоси 90 днів.

Нагадаємо, «Яндекс.Новости» розкритикували за ігнорування теми антикорупційних протестів в Росії 26 березня.

Згодом компанія Яндекс опублікувала офіційну відповідь на критику користувачів за недостатнє висвітлення в «Яндекс.Новости» антикорупційних мітингів, які пройшли в Росії 26 березня.

В заяві компанії йдеться про те, що сюжети про мітинги були, але їх вага була занадто малою для потрапляння в топ-5, очкільки про подію не писали найбільші інформагентства. Яндекс також відкинула звинувачення в ручному втручанні в складання рейтингів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2520
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
2515 дн. тому
Почему только 1 Яндекс, если так то и маил ру, и ВК туда же
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду