Канал «Україна» покаже фільм «Це було біля моря»

Канал «Україна» покаже фільм «Це було біля моря»

26 Квітня 2017
3862
26 Квітня 2017
15:35

Канал «Україна» покаже фільм «Це було біля моря»

3862
29 квітня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійного україномовного фільму власного виробництва «Це було біля моря».
Канал «Україна» покаже фільм «Це було біля моря»
Канал «Україна» покаже фільм «Це було біля моря»

Про це йдеться в релізі прес-служби каналу.

Як повідомляється, картина відбувається у портовому місті та розказує про стосунки героїні Ніни та корабельного механіка Андрія.

У головних ролях: Сергій Горобченко та Марія Глазкова.

У картині також зіграли Андрій Карако, Марина Іванова, Дмитро Мухін, Ольга Бурлакова, Лариса Маршалова, Анастасія Клименко, Сергій Масленіков, Олена Солодка, Дар'я Отрошко, Ангеліна Мартінкевіч.

Над сценарієм фільму працювали Ірина Павлова, Михайло Давидов, Сергій Крайньов. Режисер-постановник стрічки – Олег Медіа. Оператор-постановник – Ігор Глінський.

Виробництвом картини займалася кінокомпанія «Олександр-фільм». Зйомки фільму проходили в Білорусі в кінці осені 2016 року.

Прем’єра фільму відбудеться в суботу, 29 квітня, о 17:20 на телеканалі «Україна».

Нагадаэмо, 22 квітня на каналі відбудбулася прем'єра 4-серійної стрічки «Протистояння» з Фатімою Горбенко й Вікторією Малекторович у головних ролях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3862
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду