Мустафа Найєм заявляє, що на нього був зібраний компромат як проти журналіста

Мустафа Найєм заявляє, що на нього був зібраний компромат як проти журналіста

20 Квітня 2017
1474
20 Квітня 2017
17:41

Мустафа Найєм заявляє, що на нього був зібраний компромат як проти журналіста

1474
Народний депутат («Блок Петра Порошенка»), колишній журналіст Мустафа Найєм заявив, що очікує спроб опублікувати компромат, зібраний проти нього як журналіста у період президентства Віктора Януковича.
Мустафа Найєм заявляє, що на нього був зібраний компромат як проти журналіста
Мустафа Найєм заявляє, що на нього був зібраний компромат як проти журналіста

Про це він сказав в ефірі програми «Гордон» на телеканалі «112 Україна».

Відповідаючи на питання ведучого Дмитра Гордона «Чи є компромат, яким тебе можна лякати?», Мустафа Найєм сказав: «Ні. Я точно знаю, що немає компромату, який би стосувався моєї політичної, фінансової історії, або моментів, які стосуються корупції. Я точно знаю, що є - були зйомки в моїй квартирі під час Януковича і були зйомки після його відходу - інтимного характеру. Мене про це попереджали і писали про це в інтернеті в коментарях конкретні журналісти (якщо треба буде, я це опублікую)».

Він також повідомив, у кого саме можуть перебувати такі матеріали.

«Я думаю, що це відео є у людей, близьких до СБУ, у Пашинського, наприклад. Напевно, будуть спроби це опублікувати. Внутрішньо я це розумію, і у мене немає в цьому плані страху. Я радий, що крім цього нічого немає», - сказав нардеп.

Мустафа Найєм також заявив, що у часи Віктора Януковича за ним велося стеження.

«Мене звільнили з усіх телеканалів, були погрози моїй родині, було стеження. Але первинно - це страх прийняти рішення і почати щось робити. І це залишається і в політиці - страх, що треба щось робити, він був завжди, тому що страшно було, що ти міг щось зробити і не зробив. А на тебе дивляться і ще хтось орієнтується на тебе, хтось тобі довіряє. І, звичайно, в цей момент заспокоїтися ти не міг. Був і є страх, що ти вже заспокоївся, щось не так зробив», - сказав він.

Нагадаємо, в ефірі програми «Гордон» на телеканалі «112 Україна» Мустафа Найєм заявив, що президент Петро Порошенко – «краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли». При цьому він відмовився порівнювати чинного главу держави з лідером «Радикальної партії» Олегом Ляшком і екс-президентом Віктором Януковичем.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1474
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Иван
2559 дн. тому
Ой, Мустафа, да мне и моей семье (детям!) угрожали жизни и здоровью из местной ОГА, мэрии, управлений СБУ, милиции, из центральных органов власти... За нами велось наблюдение и осуществлялось преследование... С работы я уволился сам из-за слежки и преследования... Началось при оранжевых, продолжилось при регионалах, и справедливость восстановить невозможно и сейчас, так как на местах всё те же. С нами сводит счеты один из негодяев от власти, а другие негодяи от власти за деньги и как одна шайка выполняют заказ. Так что у Вас для нашей так называемой страны легкий вариант, поздравляю!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду