З'їзд НСЖУ висунув на посаду голови Спілки шість кандидатів

З'їзд НСЖУ висунув на посаду голови Спілки шість кандидатів

20 Квітня 2017
2276
20 Квітня 2017
16:26

З'їзд НСЖУ висунув на посаду голови Спілки шість кандидатів

2276
Сьогодні, 20 квітня, ХІV з’їзд Національної спілки журналістів України (НСЖУ) висунув шість кандидатів на посаду голови Спілки. До кінця дня делегати мають переобрати керівника
З'їзд НСЖУ висунув на посаду голови Спілки шість кандидатів
З'їзд НСЖУ висунув на посаду голови Спілки шість кандидатів

Висунуто: Валерія Бебика, Олександра Бухтатого, Віктора Чамару, Сергія Томіленка, Сергія Омельчука та Гліба Головченка.

258 делегатів, що були обрані в кожній області під час звітно-виборних конференцій, які проходили в регіонах протягом січня-березня, методом таємного голосування переобиратимуть голову НСЖУ.

Нагадаємо, наразі НСЖУ очолює перший секретар Сергій Томіленко, який виконує обов’язки голови після того, як обраний на з’їзді 24 квітня  2012 року Олег Наливайко 17 березня 2014 року став головою Держкомтелерадіо.

Як писав «Детектор медіа», Київська, Харківська, Волинська та Дніпропетровська обласні організації НСЖУ висунули своїх кандидатів на посаду голови Спілки. Пізніше стало відомо, що кандидат від Дніпропетровської області Олексій Ковальчук відмовився балотуватися на голову Спілки. 13 квітня також стало відомо, що голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ. 

Нагадаємо 20-21 квітня в Києві проходить ХІV зʼїзд Національної спілки журналістів України (НСЖУ), на якому мають переобрати голову Спілки та визначитися з пріоритетами її діяльності.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2276
Читайте також
19.04.2017 13:18
«Детектор медіа»
1 162
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду