Канал «Україна» покаже фільм «Протистояння» виробництва Star Media

Канал «Україна» покаже фільм «Протистояння» виробництва Star Media

20 Квітня 2017
7328
20 Квітня 2017
11:26

Канал «Україна» покаже фільм «Протистояння» виробництва Star Media

7328
22 квітня о 17:20 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної стрічки «Протистояння» з Фатімою Горбенко й Вікторією Малекторович у головних ролях.
Канал «Україна» покаже фільм «Протистояння» виробництва Star Media
Канал «Україна» покаже фільм «Протистояння» виробництва Star Media

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Як зазначено, фільм розповідає про боротьбу двох жінок – свекрухи й невістки.

Режисер-постановник Роман Бровко розповів, що у фільмі буде багато екшену, а всі трюки актори виконували самі, без участі каскадерів.

«Однією з найскладніших була сцена, в якій Ірину збиває машина. Ми вирішили орієнтуватися на європейське кіно, в якому постановник тільки розробляє сцену, а сам трюк виконує актор, тому Фатімі довелося робити все самій, – розказав режисер. – Безумовно, це великий ризик як для актриси, так і для проекту в цілому, але ми робили все дуже обережно. Та й сама Фатіма не шкодує себе в творчості, вона прагне до реалізму і правдоподібності».

 «Я прямо летіла на зйомки в дні, коли були заплановані сцени екшену, – розказала акторка Фатіма Горбенко. – У цьому проекті мене били, душили, зв'язували і кидали в багажник. Для когось це може бути дивно, але, незважаючи на холод, здерті коліна і сильну втому, ці зйомки мені були в радість».

У стрічці також зіграли актори Осадчий Володимир, Попов Олександр, Алексєєв Ілля, Лебедин Євген, Пархоменко Микита та інші.

Виробництвом стрічки займалася кінокомпанія Star Media. Зйомки фільму проходили в Києві та Київській області взимку цього року.

Нагадаємо, з 10 квітня канал «Україна» розпочав показ перших двох епізодів 8-серійної стрічки «Заповіт принцеси» виробництва «Української продакшн студії».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7328
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду