Найєм про Порошенка: краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли

Найєм про Порошенка: краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли

17 Квітня 2017
1747
17 Квітня 2017
17:25

Найєм про Порошенка: краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли

1747
Народний депутат («Блок Петра Порошенка»), колишній журналіст Мустафа Найєм заявив, що президент Петро Порошенко – «краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли». При цьому він відмовився порівнювати чинного главу держави з лідером «Радикальної партії» Олегом Ляшком і екс-президентом Віктором Януковичем.
Найєм про Порошенка: краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли
Найєм про Порошенка: краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли

Про це Мустафа Найєм сказав в ефірі авторської програми Дмитра Гордона на каналі «112 Україна», повідомляє сайт каналу.

«Головний плюс – Порошенко дуже хороший комунікатор. Внутрішній. Він хороший перемовник. Він – людина колосальної працездатності, блискучої пам'яті, і як людина для нашої країни – він людина з великим баченням горизонту.

Головний мінус Порошенко, мені здається, в тому, що він – але це не людська якість, - те, що він не усвідомив ту роль, яку міг зіграти. Мені здається, що це буде найбільше його засмучення після завершення його кар'єри. Він обернеться назад і подивиться, що у нього було, і як він розпорядився цим», - зазначив нардеп.

Мустафа Найєм також сказав, що вважає Петра Порошенка кращим керівником держави, ніж його попередники: «Я не буду заперечувати, і тут треба бути відвертим, що Порошенко, очевидно, найкращий президент, ніж те, що було до цього. Це факт. Питання в іншому – чи хочемо ми його порівнювати з цими людьми».

Народний депутат також відповів: «Думаю, так» на питання Дмитра Гордона, чи Петро Порошенко кращий Леоніда Кравчука і Леоніда Кучми. І продовжив:  «В тому часі, у якому він опинився, в якомусь сенсі так. Тепер питання, знову ж таки, з чим ми порівнюємо. Я б не хотів Порошенко порівнювати з Ляшком, наприклад. Не хотів би порівнювати його з Януковичем. Я хочу порівнювати Порошенка з тим Порошенко, з тим президентом, якого ми хотіли і вимагали. І в цих градаціях, звичайно, він програє. Тому, знову ж таки – краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли. Це факт».

Нагадаємо, 14 листопада 2016 року, під час засідання фракції народних депутатів БПП Світлану Заліщук та Мустафу Найєма виключили зі складу міжнародних делегацій.

У брезні Мустафа Найєм закликав активних громадян збиратися під будівлею Солом'янського районного суду Києва, де судді не змогли обрати запобіжний захід затриманому голові Державної фіскальної служби (ДФС) Роману Насірову.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1747
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрейчик
2563 дн. тому
Поздно Мустафа вылизывать все места Порошенку ... Петя уже на тебя обиделся....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду