«Детектор медіа» вітає з Великоднем!

«Детектор медіа» вітає з Великоднем!

16 Квітня 2017
2162
16 Квітня 2017
06:32

«Детектор медіа» вітає з Великоднем!

2162
Редакція «Детектор медіа» вітає читачів з Великоднем.
«Детектор медіа» вітає з Великоднем!
«Детектор медіа» вітає з Великоднем!

Ісус Христос, за біблійним сюжетом, воскрес рано-вранці і Воскресіння супроводжувалося великим землетрусом — янгол небесний відвалив камінь від дверей гробу Господнього. На світанку жінки-мироносиці Марія Магдалина, Діва Марія, мати Якова та Соломія прийшли до гробу з пахучими оліями, аби за звичаєм намастити ними тіло Ісуса, але побачили відвалений камінь і порожню труну. Тоді схвильованим жінкам з'явився янгол і сповістив про Воскресіння Господнє.

Однак сьогодні свято Великодня у нашій країні також символізує загальне відродження та оновлення світу. Тож нині у відповідь на радісний вигук «Христос Воскрес!» можна почути не лише «Воістину Воскрес!», а й навіть «Воскресла Україна!».

У день Воскресіння Христового ми щиро бажаємо вам тепла та любові, безмежної радості, весняного оновлення, смачної паски й усеохопної гармонії! Будьте чисті серцем! 

Христос Воскрес!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2162
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду