Мінінформполітики допомагатиме встановлювати медійні зв’язки з Туреччиною

Мінінформполітики допомагатиме встановлювати медійні зв’язки з Туреччиною

14 Квітня 2017
966
14 Квітня 2017
12:18

Мінінформполітики допомагатиме встановлювати медійні зв’язки з Туреччиною

966
Перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова заявила, що Україна мусить розвивати з Туреччиною бізнесові, політичні, дипломатичні зв'язки та співпрацю в рамках різних платформ, але в першу чергу - комунікаційні зв'язки.
Мінінформполітики допомагатиме встановлювати медійні зв’язки з Туреччиною
Мінінформполітики допомагатиме встановлювати медійні зв’язки з Туреччиною

Про це вона заявила під час експертних дебатів «Дилеми співпраці Україна - Туреччина: між цінностями та національними інтересами», повідомляє сайт міністерства інформаційної політики (МІП) України.

Еміне Джапарова повідомлила, що планує візит до Туреччини для налагодження недійних зв’язків.

«Ми з Послом Турецької Республіки в Україні вже обговорювали питання мого візиту до Туреччини саме з точки зору налагодження медіазв'язків між двома країнами», - зазначила вона.

Надзвичайний та Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель, у свою чергу, висловився на підтримку України: «Ми підтримуємо український вибір і її інтеграцію до Європи. Нам потрібна Україна, потрібно, щоб Крим був у складі України. Нам потрібно, щоб в Україні була справжня демократична система».

У ході дебатів Еміне Джапарова також заявила, що питання Криму та кримських татар можуть бути ключовими з точки зору розвитку та поглиблення турецько-українських відносин.

«Я особисто вірю в те, що Крим не буде постійно під російською юрисдикцією. Це питання часу. І от саме в цьому аспекті характер і рівень відносин між Туреччиною й Україною є ключовими. Саме з точки зору майбутнього Криму. І це майбутнє без врахування кримськотатарського фактору не є можливим», - пояснила вона.

Еміне Джапарова висловила подяку Турецькій Республіці за політику невизнання анексії Криму та додала: «Ми віримо в те, що ця політика буде продовжена».

Нагадаємо, раніше міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що комунікаційна кампанія, яка розповідатиме про допомогу Україні з боку Японії, триватиме протягом 2017 року.

На фото - під час дебатів

Фото: МІП

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
966
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду