У Житомирі студенти пікетували газету «20 хвилин»

У Житомирі студенти пікетували газету «20 хвилин»

11 Квітня 2017
2845
11 Квітня 2017
16:10

У Житомирі студенти пікетували газету «20 хвилин»

2845
Студенти Житомирського національного агроекологічного університету 10 квітня пікетували редакцію місцевого видання «20 хвилин», звинувативши колектив газети у непрофесійності та суб'єктивності.
У Житомирі студенти пікетували газету «20 хвилин»
У Житомирі студенти пікетували газету «20 хвилин»

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Як розповіли студенти-пікетувальники, журналісти однобоко подали конфліктну ситуацію у навчальний заклад у статті від 6 квітня «Терпіти більше не в змозі: викладачі Житомирського національного агроекологічного університету вирішили повстати проти ректора».

Директор ПП «Медіа-ресурс» Олександр Васильковський, який є власником газети, пояснив телеканалу СК-1, що видання опублікувало матеріал, підготований викладачами вишу, і відмовився зняти публікацію з сайту.

«Студенти сьогодні принесли звернення. Ми теж його опублікуємо для того, щоб подати другу точку зору. Я сподіваюсь, що вийде ще інформація з більшою доказовою базою», – прокоментував пан Васильковський.

Як пише ІМІ, студенти-пікетувальники стверджують, що екс-працівники просто в такий спосіб мстяться університету і вимагають, аби автори статті разом з редакцією публічно вибачились перед колективом. У протилежному випадку готові йти до суду.

«Ми будемо звертатись до постраждалих від цієї недостовірної інформації. Також плануємо подавати у суд на наклепників, а також на редакцію, якщо вона не буде виконувати вимоги закону», –  зазначив голова профкому студентів ЖНАУ Олександр Лопатюк.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду