На «Громадському ТБ» стартував другий сезон програми  «RE:Форма»

На «Громадському ТБ» стартував другий сезон програми «RE:Форма»

11 Квітня 2017
968
11 Квітня 2017
15:40

На «Громадському ТБ» стартував другий сезон програми «RE:Форма»

968
10 квітня на Громадському стартував другий сезон програми про структурні зміни в Україні – «Громадське.Реформа»
На «Громадському ТБ» стартував другий сезон програми  «RE:Форма»
На «Громадському ТБ» стартував другий сезон програми  «RE:Форма»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Автори проекту – Андрій Сайчук, Наталя Тарасовська та Федір Прокопчук. У новому сезоні вони аналізуватимуть, в якому напрямку рухається та чи інша реформа, і як вона впливає на повсякденне життя людей.

 «Для нас, для Громадського тема реформ – чи не найголовніша. Водночас, вона і найнерозкритіша. Люди зазвичай не помічають змін, і наше завдання, попри всі складнощі, зокрема і фінансові, продовжувати розповідати про реформи, досліджувати їх прогрес чи регрес. У новому сезоні робитимемо це щодня, а не лише раз на тиждень», – сказав пан Сайчук.

Перший випуск програми «Громадське.Реформа» був присвячений становленню Суспільного мовлення, керівником якого вчора, 10 квітня, було обрано Зураба Аласанію.

 «Реформа – це, в першу чергу, про зміни в житті людей. Ми пояснюємо ці зміни, бо бачимо на це шалений попит аудиторії. Робимо це в тому форматі, який наразі є для нас доступним. Але маємо ще більш амбітні плани, які сподіваємось у майбутньому реалізувати», – прокоментувала виконавчий директор Громадського Катя Горчинська.

Програма «Громадське.Реформа» виходитиме на «Громадському телебаченні» щопонеділка о 21.00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду