На Великдень канал «Україна» покаже святковий концерт

На Великдень канал «Україна» покаже святковий концерт

10 Квітня 2017
2074
10 Квітня 2017
16:10

На Великдень канал «Україна» покаже святковий концерт

2074
16 квітня о 23:20 канал «Україна» покаже святковий концерт «Весняна музична платформа 2017», у якому візьмуть участь зірки українського шоу-бізнесу.
На Великдень канал «Україна» покаже святковий концерт
На Великдень канал «Україна» покаже святковий концерт

Ведучі заходу – Світлана Катренко, Олександр Скічко, Геннадій Вітер та Марія Орлова.

«Весна це оновлення і прекрасна нагода додати людям енергії та позитиву. А що в цьому допоможе, як не музика? Бо що ще надихає? Ти йдеш кудись – слухаєш музику, працюєш – слухаєш музику. Для того, щоб отримати гарний настрій, потрібно поєднати весну й музику», – ділиться враженнями ведуча каналу «Україна» пані Катренко.

У концерті візьмуть участь: Олег Винник, Віталій Козловський, Alyosha, Злата Огневич, Світлана Тарабарова, Тамерлан та Олена Омаргалієва, Віктор Павлік, гурт «ТІК», Анастасія Приходько, Діма Коляденко, Aviator, ансамбль «Лісапетний батальйон», Гарік Кричевський, Алла Кудлай та інші виконавці.

Святковий концерт «Весняна музична платформа 2017» «Україна» покаже у неділю, 16 квітня, о 23.20.

Нагадаємо, сьогодні, 10 квітня, о 21:00 телеканал «Україна» покаже перші два епізоди 8-серійної стрічки «Заповіт принцеси» виробництва «Української продакшн студії».

У травні на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра спільного проекту з кінокомпанією Star Media і Men's Studio – «Шоу братів Шумахерів».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду