Сервіс з видачі біометричних паспортів не працює

Сервіс з видачі біометричних паспортів не працює

10 Квітня 2017
2468
10 Квітня 2017
10:40

Сервіс з видачі біометричних паспортів не працює

2468
Сайт держкомпанії «Документ», який приймає заявки на оформлення біометричних паспортів та ID-карт і працював зі збоями з 6 квітня, припинив оформлення і видачу документів
Сервіс з видачі біометричних паспортів не працює
Сервіс з видачі біометричних паспортів не працює

«З технічних причин у всіх центрах "Паспортний сервіс" оформлення і видача закордонних паспортів та ID-карток не здійснюється. Про відновлення роботи буде сповіщено на сайті», – йдеться в повідомленні компанії

Також зазначено, що закордонні паспорти і ID-карти можна оформити в територіальних підрозділах ДМС України.

Нагадаємо, збої у роботі почалися 6 квітня. Пізніше стало відомо, що вони були пов'язані з обшуками СБУ в телекомунікаційних компаніях.

Нагадаємо, 6 квітня, коли Європейський парламент проголосував за введення безвізового режиму для громадян України в країнах Євросоюзу, в соціальній мережі медійники активно обговорювали цю тему.

7 квітня прес-аташе представництва Європейського Союзу в Україні Давід Стулік повідомив про активність інтернет-тролів, які поширюють в Україні міфи про безвіз та анонсував запуск інформаційної кампанії з їх розвінчування.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2468
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду