Янукович подав до суду на видання LB.ua

Янукович подав до суду на видання LB.ua

3 Квітня 2017
1517
3 Квітня 2017
17:46

Янукович подав до суду на видання LB.ua

1517
Колишній президент Віктор Янукович подав позов до суду з вимогою до LB.ua опублікувати спростування слів голови правління «Ощадбанку» Андрія Пишного.
Янукович подав до суду на видання LB.ua
Янукович подав до суду на видання LB.ua

Про позов повідомляє сайт LB.ua.

Андрій Пишний в інтерв'ю шеф-редактору LB.ua Соні Кошкіній і редактору економічного відділу Андрію Яницькому заявив, що на рахунках «Ощадбанку» лежать більш 1,150 млрд. гривень Віктора Януковича і екс-прем'єра Миколи Азарова.

Видання повідомляє, що редакція дізналась про подання позову Віктором Януковичем з ухвали Печерського райсуду Києва від 20 березня.

В рамках позову про захист честі, гідності та ділової репутації екс-президент вимагає визнати недостовірними слова Андрія Пишного та зобов'язати LB.ua спростувати їх.

Суд, однак, поки ходу позовом не дав, зазначивши, що не сплачено один із судових зборів.

Позивачу надано час для усунення порушень - п'ять днів з дня отримання копії ухвали суду.

Нагадаємо, начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк заявив, що інтерв'ю екс-президента України Віктора Януковича як під час подій на Майдані, так і після них, додаються до матеріалів справи, відкритої проти нього.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду