Змінився на посаді речник Штабу АТО

Змінився на посаді речник Штабу АТО

11 Березня 2017
1844
11 Березня 2017
16:02

Змінився на посаді речник Штабу АТО

1844
Речник Штабу АТО Леонід Матюхін залишив свою посаду. На його посаду призначено полковника Сергія Жмурко, який раніше вже виконував ці обов'язки.
Змінився на посаді речник Штабу АТО
Змінився на посаді речник Штабу АТО

Про своє звільнення з посади Леонід Матюхін написав у своєму Facebook.

«Крайній пост з зони проведення АТО! Від сьогодні припинив виконувати обов’язки речника штабу АТО. Їду додому з двоякими почуттями...Здається, що зробив дуже мало, але, принаймні, намагався, не жаліючи ні себе, ні, таких вірних товаришів(знаю, що десь тут перед ними не правий). Дякуючи відмінній команді працювали майже постійно на передовій. Лише під час цієї ротації зрозумів, як може насторожувати тиша…дивно було її чути після Авдіївки, Мар’їнки та Красногорівки. Дякую комбригам, комбатам, ротним і простим солдатам, з ким вдалося познайомитися, бо поки є такі люди, як вони, руки в нас не опустяться», - написав він.

У коментарі «Громадському ТБ» Леонід Матюхін повідомив, що звільнився через ротацію.

«Я пішов, бо це ротація раз на 4 місяці. Зараз буду служити як і служив. Чи повернусь я до обов’язків після спливу 4 місяців? Не знаю, але якщо вирішу, то мої рідні мене проклянуть», — сказав він.

Леонід Матюхін відзначив, що у нього в зоні АТО залишилось багато друзів. «Якщо буде можливість повертатися туди до них, то я буду. Я завжди їду звідти з недобрим настроєм. І я не вмію не переживати за тих, хто там залишився», — додав він.

Нагадаємо, Громадська організація «Детектор медіа» і Генеральний штаб Збройних сил України уклали Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво.

На фото - Леонід Матюхін

Фото: Facebook Леоніда Матюхіна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1844
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду