Речницею Держдепу США стала ведуча улюбленої програми Трампа

Речницею Держдепу США стала ведуча улюбленої програми Трампа

5 Березня 2017
1382
5 Березня 2017
11:05

Речницею Держдепу США стала ведуча улюбленої програми Трампа

1382
Офіційним представником Державного департаменту США стала ведуча телеканалу Fox News Хізер Нойерт. На її кандидатурі наполягав особисто президент Дональд Трамп.
Речницею Держдепу США стала ведуча улюбленої програми Трампа
Речницею Держдепу США стала ведуча улюбленої програми Трампа

Про це повідомляє «Новое время» з посиланням на агентство Bloomberg.

Згідно з повідомленням, президент США ще з січня виступав за те, щоб офіційним представником Держдепартаменту була 47-річна Хізер Нойерт, яка досі була ведучою телешоу Fox & Friends на телеканалі Fox News.

За даними джерела агентства, два дні тому вона дала згоду на нову роботу. Офіційно про призначення буде оголошено найближчим часом.

Дональд Трамп неодноразово заявляв, що ранкове шоу на Fox News – його улюблена передача. Сама Нойерт не приховувала, що є прихильницею президента.

Протягом останнього місяця посада офіційного представника Держдепу залишалася вакантною, а виконуючим обов'язки глави прес-служби зовнішньополітичного відомства був Марк Тонер. Держдеп тимчасово відмовився від практики проведення щоденних брифінгів для преси, проте пообіцяв відновити цю практику після 6 березня.

Хізер Нойерт – друга співробітниця Fox News, отримала роботу в Держдепі. Раніше прес-секретарем представника США в ООН став Джонатан Вактел, який багато років працював в якості кореспондента телеканалу Fox у міжнародній організації.

Нагадаємо, американський телеканал Fox News в одній зі своїх програм представив людину на ім’я Нільс Більдт в якості «шведського радника з питань оборони та національної безпеки», хоча насправді він ніколи не працював у шведських міністерствах.

На фото - Хізер Нойерт

Фото: Fox News Insider

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1382
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду