ГПУ перевірить усі інтерв’ю та виступи Януковича

ГПУ перевірить усі інтерв’ю та виступи Януковича

1 Березня 2017
1504
1 Березня 2017
11:15

ГПУ перевірить усі інтерв’ю та виступи Януковича

1504
Інтерв'ю екс-президента України Віктора Януковича як під час подій на Майдані, так і після них, додаються до матеріалів справи, відкритої проти нього.
ГПУ перевірить усі інтерв’ю та виступи Януковича
ГПУ перевірить усі інтерв’ю та виступи Януковича

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, пише 112.ua.

«Всі відеозаписи його (Віктора Януковича, - ред.) виступів як під час цих подій, так і в наступних інтерв’ю різним ЗМІ, прес-конференції долучаються до матеріалів провадження і аналізуються з точки зору їх відповідності обставинам тих подій. На сьогодні вони вже можуть порівнюватися з його показами. Звичайно, вони є в матеріалах провадження і можуть використовуватися як певний оціночний доказ, якщо буде встановлено, що є неправдивість у його показаннях чи намагання пристосувати свої показання до певних подій», – зазначив він.

Горбатюк підкреслив, що наразі проводиться комплексне дослідження всієї діяльності як колишнього президента, так і керівників правоохоронних органів щодо впливу на події, які мали місце на Майдані, починаючи з листопада 2013 року і завершуючи лютим 2014 року.

Нагадаємо, нещодавно видання «Корреспондент.net» видалив «блог Януковича».  Шеф-редактор сайту пояснив це тим, що редакція не отримала підтвердження щодо особи автора

Фото: 112 Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1504
Читайте також
30.11.2016 18:01
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
1 420
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду