У Росії деякі провайдери блокують «Українську правду»

У Росії деякі провайдери блокують «Українську правду»

27 Лютого 2017
1090
27 Лютого 2017
15:50

У Росії деякі провайдери блокують «Українську правду»

1090
Окремі інтернет-провайдери та мобільні оператори РФ блокують доступ до українського інформаційного видання «Українська правда»
У Росії деякі провайдери блокують «Українську правду»
У Росії деякі провайдери блокують «Українську правду»

Про це «Детектору медіа» з Москви повідомила російська журналістка Ксенія Бабич.

«Даний сайт містить інформацію, поширення якої в РФ заборонено. Даний ресурс включено до Єдиного Реєстру покажчиків сторінок сайтів в мережі Інтернет і мережевих адресів, що дозволяють ідентифікувати сайти в мережі Інтернет, що містять інформацію, поширення якої в РФ заборонено», – йдеться в повідомленні Роскомнагляду.

Журналістка зазначила, що через мобільний оператор не має доступу до сайту видання. Однак через Wi-Fi у московському метро, наприклад, сайт відкривається.

За її словами, на сайті Роскомнагляду зазначено, що «Українська правда» блокується частково.

«Незрозуміло чому весь сайт закрили – у Роскомнагляді рішення тільки по окремим сторінкам», - зазначила Бабич.

 

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик на своїй сторінці у Facebook також повідомила про блокування видання у Росії.

«З'ясували, що УП в Росії блокують окремі інтернет провайдери і мобільні оператори. – написала вона. – Мова не про окупований Крим, якщо що. Там нас блокують регулярно».

Як писав «Детектор медіа», в окупованому Криму блокують доступ до українських сайтів: «Цензор.НЕТ», «Українська правда», «Громадське радіо», «Крим.Реалії», «15 минут», ATR.

Фото: Ксенія Бабич

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1090
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду