Міноборони запрошує журналістів до новоствореного прес-центру в Авдіївці

Міноборони запрошує журналістів до новоствореного прес-центру в Авдіївці

6 Лютого 2017
1305
6 Лютого 2017
17:40

Міноборони запрошує журналістів до новоствореного прес-центру в Авдіївці

1305
За рішенням міністра оборони України в місті Авдіївці (Донецька область) розгорнуто прес-центр, у якому зв’язківці Збройних Сил України налаштували швидкісний інтернет.
Міноборони запрошує журналістів до новоствореного прес-центру в Авдіївці
Міноборони запрошує журналістів до новоствореного прес-центру в Авдіївці

Про це повідомляє «Урядовий портал».

Як повідомляє міністерство, з прес-центру журналісти зможуть оперативно передати матеріали в редакцію, відпочити, випити чаю чи кави.

Довідкова інформація за телефоном: +38 098 286 98 58.

Раніше Міністерство інформаційної політики України (МІП) висловило подяку всім журналістам, які зараз знаходяться в Авдіївці та, ризикуючи своїм життям, виконують свої професійні обов’язки – за словами відомства, «доносять світу правду про обстріли мирного населення та порушення перемир’я з боку країни-агресора на Сході України».

МІП також звертає увагу журналістів, які працюють в зоні АТО, що для власної безпеки слід тримати зв’язок із прес-центром АТО - вчасно подавати маршрути, місця географічного розташування, а також обов’язково використовувати засоби особистого захисту під час роботи.

ЗМІ у разі необхідності, звертатися за допомогою до прес-центру Міноборони в зоні АТО за телефоном: +38 068 187 93 57.

Прес-центр штабу АТО також звернувся до журналістів з проханням дотримуватися заходів безпеки, заздалегідь повідомляти про маршрути руху та мати при собі шоломи і бронежилети.

Нагадаємо, увечері 2 лютого під час обстрілу міста Авдіївки Донецької області поранення обличчя і очей отримав іноземний фотожурналіст Кристофер Нанн. Пізніше стало відомо, що він знаходиться в лікарні Дніпра з важким пораненням очей.

3 лютого фахівці дніпровської обласної офтальмологічної лікарні провели операцію на очах британському фотографу Кристоферу Нанну, пораненому в Авдіївці (Донецька область). Пізніше міністр інформаційної політики України Юрій Стець повідомив, що британський фотожурналіст Кристофер Нанн після операції бачить на обидва ока.

31 січня російський канал «Лайф» повідомив, що оператор каналу Павло Чуприна отримав поранення ноги, працюючи на зйомці в Київському районі Донецька, на території, контрольованій бойовиками «ДНР». Невдовзі він був прооперований.

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович закликала сторони конфлікту на Донбасі активізувати свої зусилля для забезпечення безпеки журналістів.

Міжнародний Комітет захисту журналістів (Committee to Protect Journalists, CPJ) закликав усі сторони конфлікту на Донбасі захистити цивільних, зокрема представників ЗМІ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1305
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду